Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟ- ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ "ΧΡΟΝΙΚΑ" Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Την περασμένη βδομάδα ο βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ των άλλων έκανε ευθεία επίθεση στον πρώην δήμαρχο Μελίκης και νυν αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Κώστα Βενιόπουλο.
Η επίθεση του βουλευτή κατά του πρώην στενού του συνεργάτη ήταν αναμενόμενο ότι θα προκαλούσε αντίδραση εκ...μέρους του αντιδημάρχου.
Ο Κ. Βενιόπουλος έκανε δηλώσεις στα ΧΡΟΝΙΚΑ από τις οποίες προκύπτει ότι η κριτική και η επίθεση που δέχτηκε έχουν λογική εξήγηση.
Ο ίδιος θεωρεί ότι η επίθεση Χαλκίδη στο πρόσωπό του είναι στάση εκδικητική και η οποία έχει ως αιτία την προεκλογική περίοδο του 2010.
Μίλησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ για συναντήσεις του με τον βουλευτή, για συζητήσεις που αφορούσαν σε υποψηφιότητες και στηρίξεις, για συνεργασίες κλπ
Αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί πολύ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βενιόπουλε θα μας τρελάνεις? Ποιος σου έκανε μήνυση ο Χαλκίδης η ο Καρέλης?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑ, ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΔΙΑΦΑΝΟΥΣ.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ.


το σκουλίκι...