Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2012-2014 ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί στους δημότες και στους εκπροσώπους πολιτικών, κοινωνικών, παραγωγικών, επαγγελματικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της περιοχής ότι ξεκινά τις διαδικασίες για την κατάρτιση του δημοτικού επιχειρησιακού προγράμματος 2012-2014.
Για την εκπόνηση του...επιχειρησιακού προγράμματος, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2011, η δημοτική αρχή επιθυμεί να αξιοποιήσει τον θεσμό της δημόσιας διαβούλευσης μέσω του διαδικτύου και τις ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες με τα θεσμοθετημένα δημοτικά όργανα, τους δημότες και τους τοπικούς φορείς, με στόχο την αρτιότερη διαμόρφωσή του.
Στο πλαίσιο της αρχικής δημόσιας διαβούλευσης για την διατύπωση του στρατηγικού σχεδιασμού, είναι επιθυμητή η ευρεία συμμετοχή, πολιτών και φορέων, με την κατάθεση προτάσεων, ιδεών και προβληματισμών που θα εμπλουτίσουν και θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του επιχειρησιακού προγράμματος, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο και έναυσμα γενικότερων συζητήσεων για το παρόν και το μέλλον του δήμου Αλεξάνδρειας, με συμμέτοχους τους δημότες και τους τοπικούς φορείς.
Για το σκοπό αυτό καλούνται οι δημότες και οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων, με τη συμπλήρωση του συνημμένου ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
• να αναφέρουν τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του δήμου και των υπηρεσιών του.
• να διατυπώσουν τις απόψεις τους για την προτεινόμενη στρατηγική, τους άξονες προτεραιότητας, τα μέτρα και τις δράσεις του δημοτικού επιχειρησιακού προγράμματος 2012-2014, που θέτει, αρχικά, σε δημόσια διαβούλευση ο δήμος Αλεξάνδρειας.
Παρακαλούμε για την υποβολή των απαντήσεων, μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011:
Ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@alexandria.gr και σε έντυπη μορφή, στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Εθνικής Αντίστασης 42, ΤΚ 59 300 Αλεξάνδρεια, τηλ. 23333-50104 &23333-50315, Fax 23330-23625 (υπόψη: κ. Τρύφωνα Τοπαλίδη). Έντυπο (αντίγραφο) του Ερωτηματολογίου διατίθεται: από το «Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών» στο ισόγειο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας. από τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Αντιγονιδών, Μελίκης και Πλατέος. από τα Κ.Ε.Π. Αλεξάνδρειας, Αντιγονιδών, Μελίκης και Πλατέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: