Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ- ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος αλλά όταν έχεις να κάνεις με μια Κυβέρνηση αναξιόπιστη που λέει συνεχώς ψέμματα τότε οι πολίτες παθαίνουν ζημιές και μάλιστα μεγάλες. Είναι κοινό μυστικό, το γνωρίζουμε όλοι μας ότι πολλοί είναι οι συμπολίτες που έχουν "σηκώσει" τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες και τις φυλάνε στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα θύματα επιτήδειων ληστών.
Το περιστατικό που καταγράφεται παρακάτω έλαβε χώρα στη Βέροια με θύμα μια ηλικιωμένη και λεία πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ...Μέσα από χαρτοσακούλα που κρατούσε 60χρονη, άρπαξαν δύο άγνωστοι στην πόλη της Βέροιας το ποσό των 122.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, περίμεναν την άτυχη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Την ώρα που προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου της οικοδομής, οι άγνωστοι την ακινητοποίησαν και της απέσπασαν μέσα από τα χέρια τη σακούλα με τα χρήματα μαζί με την τσάντα της, που περιείχε άλλα 200 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.

Η ασφάλεια Βέροιας αναζητά τους δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι, όπως αποκαλύφθηκε, γνώριζαν ότι η 60χρονη είχε κάνει νωρίτερα ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας και μετέφερε τα χρήματα στο σπίτι της

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα λάθος στο άρθρο, όχι οτι αλλάζει το αποτέλεσμα, απλά είναι λάθος το συμπέρασμα. Απ' ότι έμαθα η άτυχη γυναίκα είναι επιχειρηματίας και είχε τις εισπράξεις της μέρας γιατί δεν μπόρεσε να τα καταθέσει λόγω της ώρας. Μην κρίνετε απο το ποσό, υπάρχουν επιχειρήσεις με μεγάλους τζίρους λογω του αντικειμένου.