Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

«Κρουστόφωνο – camp» στο Camping Olympios Zeus της Πλάκας Λιτοχώρου

Το Κρουστόφωνο διοργανώνει τριήμερη εκδρομή με εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς στις 25-28 Αυγούστου στο Camping Olympios Zeus της Πλάκας Λιτοχώρου. Στον ίδιο χώρο βρεθήκαμε και το 2009 και παρακολουθήσαμε από κοντά τη δουλειά που κάνει αυτή η καταπληκτική ομάδα τόσο με τους μεγάλους όσο και τα παιδιά. Ακόμα θυμόμαστε το ρυθμό που τραγουδούσαν τα παιδιά "ε, τσιμ τσομ τσε τσέρο...."
Για φέτος, τα εργαστήρια αρχίζουν αύριο και περιλαμβάνουν:

Τα εργαστήρια των ενηλίκων είναι δύο επιπέδων:
• Επίπεδο Ι: απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα κρουστά και τους βασικούς ρυθμούς.
• Επίπεδο ΙΙ: απευθύνεται σε όσους έχουν μία ικανοποιητική ευχέρεια στα κρουστά και θέλουν να εξασκηθούν σε solo και αυτοσχεδιασμούς.
• Το παιδικό εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών που θέλουν να παίξουν και να γνωρίσουν τα κρουστά και μέσω της δημιουργικής απασχόλησης να έρθουν σε επαφή με παιχνίδια και ρυθμούς της παγκόσμιας παράδοσης. Τα μεγαλύτερα παιδιά και οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε φιγούρες Hip Hop.
• «Καλημέρα με το σώμα μας». Δωρεάν πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση.

Διδάσκουν: Χρήστος Ερκέκογλου, Λευτέρης Αγγουριδάκης, Νίκος Θεοδωρίδης, Βίκυ Χουζούρη, Μέλπω Βασιλικού, Ναυσικά Θεοδωρίδου κ.α.
Τα όργανα για τa εργαστήρια διατίθενται δωρεάν από το Κρουστόφωνο.

Παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές:
Στις παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές (+ένα…Μπάρμπεκιου) για όλους, φέτος ο κουκλοθίασος «ΝΙΣΤΑ» θα παρουσιάσει την Παρασκευή 26/8 μια «Σονάτα για ένα βοσκό , ένα σκύλο , τρία πρόβατα και μία γκάιντα ».
Η επόμενη βραδιά, Σάββατο 27/8, θα ντυθεί μουσικά με τα τραγούδια της ορχήστρα του Κρουστόφωνου «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα + φίλοι».

Κόστος εργαστηρίου &διαμονής: ενήλικες 85 € / παιδιά 65 €
( ειδική τιμή για 4μελείς οικογένειες) σε 3κλινο ή 4κλινο σπιτάκι με ψυγειάκι και wc ή σε δική σας σκηνή
Το Κόστος διαμονής και συμμετοχής στις καλλιτεχνικές βραδιές και Μπάρμπεκιου, για όσους δεν πάρουν μέρος στα εργαστήρια, προσδιορίζεται κατόπιν επικοινωνίας.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2310861874, 6944503542
e-mail: info@kroustophono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: