Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Δεν έχει καμιά λογική να κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος και το έχω εξηγήσει στην υφυπουργό Ε. Χριστοφιλλοπούλου ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική. Εξήγησα στην υφυπουργό ότι δεν υφίσταται θέμα υποδομών και χώρων και ότι μπορουν να λειτουργήσουν εύρυθμα το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Πλατέος στο ίδιο κτήριο".
Τα παραπάνω είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Τ. Σιδηρόπουλος στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 στην εκπομπή του...Ρ. Καραλιόπουλου και τόνισε ότι "εγώ συνεχίζω τον αγώνα μου κόντρα στην απόφαση της Υφυπουργού και πιστεύω ότι τελικά θα αλλάξει η απόφαση και θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του και το Γυμνάσιο Πλατέος".
Ο βουλευτής επισήμανε ότι η προσφορότερη λύση, όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, είναι να λειτουργήσουν και τα τρια Γυμνάσια (Πλατέος, Κορυφής και Τρικάλων) και την ερχόμενη χρονιά να τεθεί το θέμα για συζήτηση εξ αρχής χωρίς προκαταλήψεις και αγκυλώσεις.
Ο Τ. Σιδηρόπουλος να σημειώσουμε ότι ήταν εξ αρχής στάθηκε στο πλευρό της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας και είπε με αποφασιστικότητα ότι η απόφαση της Ε. Χριστοφιλλοπούλου είναι άδικη και παράλογη. Μια στάση που βρήκε θετική ανταπόκριση στους Πλατιώτες του πολιτικού του χώρου και είναι αρκετοί εξ αυτών που δηλώνουν δημόσια ότι θα τον ανταμοίψουν στις εκλογές με τον σταυρό προτίμησης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πονιρούλη, πολιτικάντη!! Μασάει η κατσίκα ταραμά ρε μπούλη?

Ανώνυμος είπε...

Κανένας πολιτικάντης δεν αξίζει την ψήφο μας. Μέχρι να ξεκινήσει ο χαμός ο "κύριος" βολευτής μας δήλωνε αμέτοχος και ουδέτερος.

Τι άλλαξε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΟΛΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ευνόητοι οι λόγοι του ενδιαφέροντος του Σιδηρόπουλου.. αλλά τη σιωπή του Τόλκα μπορεί κανείς να μας την εξηγήσει????