Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ακόμα δεν ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και το Μνημόνιο Νο2 και άρχισαν οι κινδυνολογίες και οι απειλές εναντίον των Ελλήνων από τους λεβέντες του ΠΑΣΟΚ. Σειρά είχε ο Βενιζέλος αυτή τη φορά που νομίζει ότι αν τα καταφέρει θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός...
Τι είπε ο ευτραφής...Αντιπρόεδρος; Είπε ότι αν δεν πετύχει η υλοποίηση του Μνημονίου τώρα τότε τα μέτρα αυτά που σήμερα καλούνται οι Έλληνες να υποστούν θα μοιάζουν με παιχνιδάκι σε σχέση με αυτά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Η τρομοκρατία που ασκείται στο λαό είναι εμφανής και είναι βέβαιο ότι με άλλον τρόπο δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο με την συνολική αντίδραση, αντίσταση στον κατήφορο που έχουν βάλει τη χώρα στο όνομα της σωτηρίας της.
Οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι, νομίζουν ότι είναι σωτήρες της Ελλάδας από την καταστροφή ενώ με την πολιτική τους οδηγούν την κοινωνία σε πλήρη αποδιάρθρωση, αποδιοργάνωση, ευτελισμό κάθε έννοιας αξιοπρέπειας.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν από πάντα καλό στο να βαφτίζει, να εξωραΐζει την πραγματικότητα αλλά φαίνεται ότι πλέον ξέφτισε αυτή η ικανότητα. Ο θρησκευτικός φανατισμός που δείχνει στην εφαρμογή της πολιτικής του ΔΝΤ και της Τρόικας είναι δεδομένο ότι θα είναι η πολιτική του ταφόπλακα.
Όσο το γρηγορότερο συμβεί αυτό τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: