Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Μετα την-κατα γενικη ομολογια-απολυτα επιτυχημενη συναυλια/εκδηλωση διαμαρτυριας,η οποια εγινε στον προαυλιο χωρο του Γυμνασιου Πλατεος το βραδυ της 11/8,και παντα κινουμενοι στο πνευμα και τον χαρακτηρα της,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
Ολους τους κατοικους,τους φορεις και γενικα τους αλληλεγγυους πολιτες απο διαφορα μερη,οι οποιοι ανταποκριθηκαν στο καλεσμα μας.
Ολους οσους δουλεψαν σκληρα μεσα σε τοσο περιορισμενο χρονο,τα παιδια,τους καλλιτεχνες και ιδιαιτερα οσους επιμεληθηκαν το οργανωτικο μερος και τις υποδομες,πισω και μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.
Η χθεσινη επιτυχια αποτελει παρακαταθηκη,και περιτρανη αποδειξη του οτι μια απλη ιδεα,αν γινει κοινο κτημα πολλων-με θετικο προσημο,γινεται αμεσα εφικτη και αποδιδει εμπραγματα αποτελεσματα.
Οι ιδεες,οσο μικρες 'η μεγαλες κι αν ειναι,χρειαζονται απλους(αλλα πολλους)ανθρωπους για να τις δωσουν σαρκα και οστα,να τις πραγματωσουν.
Το μηνυμα της συμπαραστασης και συμπαραταξης ΟΛΩΝ,μας δινει την δυναμη για τις επομενες δρασεις που θα ακολουθησουν,εφοσον ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ συνεχιζουμε να βρισκουμε ΤΟΙΧΟΥΣ και ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.
Θεωρουμε ΔΕΔΟΜΕΝΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την συμμετοχη ΟΛΩΝ τις αμεσως επομενες ημερες.Γιατι σε αυτον τον αγωνα, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: