Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΑΠΟ ΚΤΕΛ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ο αντιπεριφεριάρχης
Κ. Καραπαναγιωτίδης
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας, το Αστικό ΚΤΕΛ Βέροιας και Νάουσας και οι Τουριστικοί Πράκτορες Ημαθίας, στην οποία τονίζουν ενώ τα χρήματα έχουν έρθει, δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τα μαθητικά δρομολόγια της περσινής σχολικής χρονιάς.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας, είχαμε εκφράσει την απορία αν, για τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το αυτονόητο είναι ζητούμενο… Μετά τη συνάντηση που έγινε μαζί του χθες Δευτέρα, δεν έχουμε πλέον καμιά αμφιβολία….

Ενώ τα χρήματα βρίσκονται στο ταμείο της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, όπως λέει ο ίδιος, ο κ. Καραπαναγιωτίδης δήλωσε ότι δε μπορεί να καταβάλει τα οφειλόμενα σ’ εμάς επειδή, όπως είπε, έδωσε άδεια – πολλών ημερών μάλιστα - την αρμόδια υπάλληλο!!!!!

Όλα αυτά τη στιγμή που πριν ένα μήνα είχε υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι η όλη διαδικασία θα είχε ολοκληρωθεί μέσα σε 10 μέρες από τότε….

Η αιτιολόγηση αυτή μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί, δεδομένου ότι η Ημαθία είναι ο μόνος νομός όπου δεν εξοφλήθηκαν τα οφειλόμενα για το έργο της μεταφοράς των μαθητών της σχολικής χρονιάς που πέρασε….

Η στάση του Αντπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη πέρα από την προκλητικότητά της, εγείρει και εύλογα ερωτηματικά, μετά και την ανεξήγητη και «περίεργη» ενέργειά του, φέτος το Φεβρουάριο, να επιστρέψει στην Περιφέρεια ποσό ύψους 800.000 ευρώ το οποίο προοριζόταν για πληρωμή των μαθητικών δρομολογίων, αντί να καταβάλει τα οφειλόμενα χρηματικά ποσά στους δικαιούχους….

Οι ενέργειες αυτές του κ. Αντιπεριφερειάρχη, πέραν του ότι αναδεικνύουν μια παροιμιώδη έλλειψη αποτελεσματικότητας, προκαλούν απορίες και ερωτήματα αν και κατά πόσο είναι συνειδητές και έχουν άλλη στόχευση και σκοπό…

Μετά από όλα αυτά τα πρωτοφανή και ανεξήγητα, αποστείλαμε εξώδικο τόσο προς τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, όσο και προς την οικονομική υπηρεσία της οποίας αυτός προΐσταται, αλλά και προς τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με το οποίο ζητούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, επιφυλασσόμενοι να ζητήσουμε και ποινικές ευθύνες από κάθε υπαίτιο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xari i poli gemise aeropano apo nomarxia apo nomarxia kai idiotes ... epitrepetai ? epitelous asxoleitheitai kai me kati s ayti ti poli ... giati ayrio an gemisei o x idiotis me aeropano ti tha ginei ?