Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ: ΒΑΛΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Με αίτημά τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Γ. Γκιουρτζή η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου ζητάει να ενταχθούν στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου όταν αυτό συνεδριάσει δυο θέματα.
Το πρώτο είναι για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών και το δεύτερο για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο "Βοήθεια στο Σπίτι".
Αναλυτικά η επιστολή είναι:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ:ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Αλεξάνδρεια, 22-08-2011
Προς
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας
Σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 3, «ο πρόεδρος καλεί επίσης το συμβούλιο σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα της Ημερήσιας διάταξης, όποτε το ζητήσει το ένα τρίτο 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου ή το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας».
Το ένα τρίτο 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου που αποτελούν την δημοτική παράταξη ¨ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ¨, όπως έχουν το δικαίωμα, σας παρακαλούν να εγγράψετε ως πρώτα για την πρώτη από σήμερα τακτική συνεδρίαση, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο
«Παράτυπη αν όχι παράνομη σε συνεδρίαση με διαδικαστέα του κατεπειγόντως για άλλα θέματα προ ημερησίας διάταξης, ενημέρωση από δικηγόρο, σχετικά με το θέμα των φωτοβολταϊκών του δήμου, και λήψη απόφασης περί εγκατάστασης ή μη φωτοβολταϊκων στις περιοχές ¨Αγίας Κυριακής¨ Λουτρού και ¨ Σχοινάς¨.
ΘΕΜΑ 2ο
«περί της αναφοράς διαμαρτυρίας των επί μήνες απλήρωτων υπαλλήλων στο πρόγραμμα ¨βοήθεια στο σπίτι¨ και σε άλλες δομές».

Με Τιμή
1.Γκιόνογλου Χαράλαμπος
2.Ναλμπάντης Κων/νος
3.Απατσίδης Ιωάννης
4.Χαλκίδης Ισαάκ
5.Ανεσίδης Νικόλαος
6.Βουλγαροπούλου Μ
7.Λαμπίρη Άννα
8.Κιρκιλιανίδης Ιωάννης
9.Σαρακατσάνος Ν. 10.Δριστάς Στεφ.
11.Τασιόπουλος Αναστ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα Φωτοβολταικά όλοι ξέρουμε πως θέλει να τα πάρει ο Μπάμπης αλλά θα τα χτυπήσει και ο Αλέκος που δουλεύει στη ΔΕΗ και διατηρεί εταιρία σε άλλου το όνομα και δεν τον αγγίζει κανείς.
Επίσης διάφοροι παρατρεχάμενοι θα είναι οι λεγόμενοι αεριτζήδες.

Ανώνυμος είπε...

Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο. Μετά την ανάπλαση (δείτε εδώ http://periskopisi.blogspot.com/2010/10/blog-post_6034.html) έρχονται τα φωτοβολταικά.