Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΑΣΙΣ.

65 δενδρύλλια χασίς
στον Πολυπλάτανο βρήκαν
οι αστυνομικοί
Είναι να απορεί κανείς με τις εμμονές της αστυνομίας σε μια παρωχημένη και ξεπερασμένη από τα πράγματα τακτική. Αναφέρομαι στο κυνήγι εναντίον των συμπολιτών που καλλιεργούν κάναβη (χασίς) για προσωπική χρήση.
Η αστυνομία για τη δουλειά αυτή απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους τόσο στην παρακολούθηση όσο και στην χαρτούρα που... ακολουθεί ως το δικαστήριο ενώ αυτοί οι υπάλληλοι θα μπορούσαν να διατεθούν στην αστυνόμευση των χωριών και των πόλεων της Ημαθίας που έχουν γίνει πανεύκολος στόχος των διαρρηκτών και σε καθημερινή βάση εγκληματούν κατά της περιουσίας.
Θα πει κάποιος ότι τέτοιες εντολές έχουν και δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Σύμφωνοι αλλά ουδείς μπορεί να υποστηρίξει στα σοβαρά ότι τις προτεραιότητες δουλειάς κάθε Διεύθυνσης βάζει εν πολλοίς ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Συνεπώς, ο διευθυντής Ημαθίας κ. Παπαχρήστος είναι αυτός που ορίζει τις κατευθύνσεις στο προσωπικό και βέβαια εισπράττει και τα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες αυτού του είδους.
Όμως, το ερώτημα που απασχολεί τους πολίτες είναι: Γιατί να ξοδεύονται οι αστυνομικές δυνάμεις σε μια υπόθεση που είναι χαμένη και έρχεται τώρα η πολιτεία να νομιμοποιήσει τη χρήση κάναβης και δεν ασχολείται με την λεγόμεννη μικροεγκληματικότητα που είναι οι "μπούκες" μέρα μεσημέρι στα σπίτια από συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.
Απορίες που θα πρέπει να απαντηθούν κατά βάση πολιτικά και θα έχουν ενδιαφέρον αν και όποτε προκύψουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφού σε πειράζει τι το κάνεις; Δεν καταλαβαίνεις οτι έχεις πάψει να σκέφτεσαι; Ακου εκεί να αφήσουν να το καλλιεργούν για ιδια χρήση Πές μου πόσο είναι καλό για ιδία και μετά από εκεί πάει για εμπορία.Ζήτα βοήθεια τώρα