Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

H EΠΑ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3


Στο πλαίσιο των διδακτιών επισκέψεων του υπουργείου Παιδείας η ΕΠΑ.Σ Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2010 την ΕΤ3 στη θεσσαλονίκη.
Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης Κομμωτικής Τέχνης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο των εγκαταστάσεων. Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης του μακιγιάζ του καναλιού κ. Κόφτη Χριστίνας, παρακολούθησαν ζωντανά την εφαρμογή μακιγιάζ τηλεόρασης σε καλεσμένους της πρωινής εκπομπής «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ» Στη συνέχεια συζήτησαν με τους παρουσιαστές της εκπομπής κ. Αυγέρη Δώρα και Αρβανιτίδη Χάρη, για θέματα..
που αφορούν στην ειδικότητά τους αλλά και γενικότερα στην τηλεόραση. Μετά τη λήξη του προγράμματος οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο στούντιο κα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν σ΄ έναν τηλεοπτικό χώρο.
Οι μαθητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη ήταν οι: Αντωνίου Σταματία, Καραλιοπούλου Ελένη, Ναρίν Αϊσέ, Μουρατίδου Άννα, Μπαλατσιού Χρυσούλα, Μπαρτζώκα Βάια, Νιάκας Μενέλαος, Τσιβούλα Αγγελική, Χαρισοπούλου Γεωργία, Γιαννοπούλου Παναγιώτα, Γιαοβαννοπούλου Μαρία, Δελληγιαννίδου Ελένη, Δεληγιαννίδου Μαρία, Θεοδωράκης Δημήτρης, Μετετζίδου Φωτεινή.
Η διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Προύσκα Μαρία και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί κ. Πιπερίδου Αργυρώ, Αλεξοπούλου Κατερίνα, Καρυπίδου Ντίνα, Γιαννουσοπούλου Αργυρώ, Κυπαρίσση Μάρθα και οι συμμετέχοντες μαθητές θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση της ΕΤ3 και τους παράγοντες που μας υποδέχτηκαν για την εκτενή και κατατοπιστική ενημέρωση και ξενάγηση στους χώρους του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: