Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΛΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Από το πολιτικό γραφείο του Τάσου Σιδηρόπουλου γνωστοποιείται ότι ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, υπεύθυνο για τα θέματα αθλητισμού, Γεώργιο Νικητιάδη την Τετάρτη 8-12-2010. Στη συνάντησή τους ο Βουλευτής έθεσε θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου του Σελίου και την άμεση αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού, καθώς και ακόμα κάποια ζητήματα που αφορούν το χιονοδρομικό κέντρο, ενόψει της έναρξης της νέας χειμερινής περιόδου.
Ο Υφυπουργός τόνισε,
ότι από την πλευρά της Κυβέρνησης προωθείται κάθε πρωτοβουλία που κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να αναδειχθούν τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους με έντονη τη χιονοδρομική δραστηριότητα.
Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που τέθηκε ήταν η δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Βέροιας, καθώς η ευρύτερη περιοχή έχει να επιδείξει εδώ και χρόνια μια ιδιαίτερη αθλητική παράδοση, με ένα σημαντικό μέρος του νεανικού πληθυσμού της να ασχολείται με διάφορα αθλήματα.

Η αθλητική αυτή δραστηριότητα, τόνισε ο Βουλευτής, η οποία δημιουργεί πρότυπα στη νεολαία και στάση ζωής, για να συνεχιστεί απαιτεί την ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών. Έτσι, η δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου θα συμβάλει καθοριστικά στο σκοπό αυτό, καθώς υπάρχει έλλειψη αθλητικών χώρων στην περιοχή.
Ο Υφυπουργός δέχτηκε θετικά την προοπτική δημιουργίας του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην κατεύθυνση υλοποίησης αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή ώστε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας και να δώσει διέξοδο στη νεολαία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: