Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "12"

Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Καρολίδης στο site www.verianet.gr ότι κάποιοι έκαναν ωραία πολιτική σπέκουλα με αφορμή την θέση «12» και αγαστή συνεργασία με αυτούς που ήταν υπέρ της θέσης αυτής και της ίδρυ-σης εκεί και λειτουργίας της ΜΕΑ- ΧΥΤΥ έδωσαν α-γώνα στο ίδιο ψηφοδέλτιο, διακίνησαν μαζί και χαρωπά ψηφοδέλτια και στο τέλος βγήκαν και φωτο-γραφίες όλοι μαζί γιορτάζοντας τη νίκη.
Σε ποιους αναφέρεται ο δημοσιογράφος..
της Βέροιας; Είναι προφανές ότι αναφέρεται στην δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου που εξ αρχής ήταν υπέρ αυτής της θέσης και δεν έκανε απολύτως τίποτα να μπλοκάρει την διαδικασία. Η κριτική που έχει κάνει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην δήμαρχο για το θέμα αυτό είναι έντονη και σκληρή και βέβαια με επιχειρήματα.
Ποια άρθρωσε έστω και άπαξ, έστω και κατά λάθος κατά της θέσης και τώρα διαγκωνίζονταν για να πά-ρει θέση δίπλα στην δήμαρχο θέλοντας να πιστωθεί μερίδιο της νίκης της; Μα η Σιδηροπούλου, το μέλος του Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ που εναγωνίως ψάχνει φωτο-γραφικό φακό να απαθανατιστεί έχοντας δίπλα της σημαίνοντα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της πολιτικής. Το άγχος της είναι εμφανές αφού η ίδια δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο που να μπορεί να αποτελέσει από μόνο του είδηση. Οπότε, όταν φωτογραφίζεται με θεσμικούς παράγοντες του τόπου πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει, την προβολή.
Η κωλοτούμπα της ήταν σαφής και καθόλου θεαματική δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, το παιχνίδι εξ αρχής ήταν σικέ και είδαμε υπέρμαχους του έργου αγκαλιά με δήθεν πολέμιους στο όνομα της νίκης στις εκλογές στον δήμο Βέροιας. Η πολιτική αξιοπιστία στο μεγαλείο της

Επίσης, θεαματική ήταν η είσοδος του πρώην προέδρου του ΤΕΕ Ημαθίας Γ. Ουρσουζίδη που συμμετείχε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με επικεφαλής τον Δ. Μούρνο που ως εν ενεργεία νομαρχιακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της συγκεκριμένης χωροθέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: