Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ: Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ!!


Ρελάνς έκανε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σάββας Ακριτίδης με αφορμή τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στην ομιλία του την Κυριακή στην ανοιχτή ομιλία προς τους πολιτικούς φίλους του.
Ο πρόεδρος της οργάνωσης είπε στον Θ. Ελευθεριάδη ότι ο βουλευτής είναι "..σε πλήρη σύγχυση".
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ακριτίδη είναι:
“Ο κ. Χαλκίδης έχασε και το μέτρο και τον στόχο, στην αγχωμένη ομιλία του. Αντί να ασχοληθεί με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του μνημονίου και των δυσμενών αποτελεσμάτων που επέφερε η πολιτική της σε βάρος του λαού μας, επέλεξε να αναζητήσει εσωκομματικούς αντιπάλους. Μετά την απόλυτη ταύτισή του με το ΠΑΣΟΚ, στην επιλογή Γκιόνογλου, στον δήμο Αλεξάνδρειας, ανακάλυψε και εκθείασε το σημαντικό έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, στο νομό Ημαθίας. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΓΕΝΕΣ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΕΙΣΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ ως Νεοδημοκράτης για αυτά που συμβαίνουν. Δηλαδή Πρόεδρε αφού έλυσες όλα τα άλλα προβλήματα που αφορούν την παράταξη, τώρα λύνεις τις διαφορές σου με τον κ Χαλκίδη! Μα δεν ντρέπεσαι λιγάκι? Το πρόβλημα του Νεοδημοκράτη δεν είσαι ούτε εσύ ,ούτε ο Χαλκίδης. Εάν ο κ Χαλκίδης βρίσκεται σε σύγχυση, εσύ βρίσκεσαι σε λήθαργο ! Είσαι Πρόεδρος τις ΝΟΔΕ και κανενός άλλου, ούτε του Χαλκίδη ,ούτε του Τσαβδαρίδη . Τσουνάμι μέτρων εναντίων όλων των Ελλήνων, Φόροι, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ακρίβεια, εργασιακός μεσαίωνας,όλες οι κομματικές οργανώσεις, η κάθε μία με τον τρόπο τις , προσπαθούν να αντισταθούν στη βαρβαρότητα τις Κυβέρνησης , ενώ εσύ και ‘όλοι η Νομαρχιακή ασχολείσθε με τον Χαλκίδη! Αυτός μωρέ είναι ο αντίπαλος, η λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ? Μην μπερδεύεις το ρόλο του συνηγόρου , από τον ρόλο του Προέδρου τις ΝΟΔΕ, διαφορετικά παρατήσου , και ως απλός ψηφοφόρος πάρε όποια θέση θέλεις , όμως ως Πρόεδρος ,μία είναι η θέση σου , να υπερασπίζεσαι το συμφέρον τις παράταξης και τίποτε άλλο!!

Ανώνυμος είπε...

απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα, ολοι σας,Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΟΡΘΑ. ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΧΑΧΑ.