Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΝΤΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Σε μια καταγγελία προβαίνει ο Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας "Το Ρουμλούκι" αναφορικά με εκδηλώσεις που έκανε χρόνια τώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και που τώρα βλέπει άλλους συλλόγους να λειτουργούν χωρίς καμιά συνενόηση.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η εξής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας και περιχώρων "Το Ρουμλούκι" τα τελευταία 22 χρόνια αναβιώνει Ήθη και Έθιμα και εκδηλώσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ένα από τα πιο επίκαιρα είναι το έθιμο των Ρουγκατσιών στις 24 και 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους σε διαφορετικά σημεία της πόλης.
Όλα αυτά τα χρόνια ένα πράγμα που έμαθε να κάνει σωστά η διοίκηση του Ομίλου είναι να σέβεται όλους όσοι ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο, καθώς οι συγκεκριμένες ημερομηνίες προέκυψαν ύστερα από συνεννόηση με ένα άλλον μεγάλο σύλλογο της πόλης μας, τον Μουσικοχορευτικό Όμιλο Αλεξάνδρειας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση προκειμένου να καταγγείλουμε την απρεπή τουλάχιστον συμπεριφορά κάποιων συλλόγων, οι οποίοι επιθυμούν να επιβαρύνουν την ήδη αιμορραγούσα αγορά της πόλης μας αναβιώνοντας το έθιμο την ίδια ημερομηνία.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι, ο Όμιλος Ντόπιων ενώ αναβίωνε το έθιμο σε όλα τα περίχωρα και για όλο το 12ημερο, έπαψε να το κάνει μόλις ενεργοποιήθηκαν οι τοπικοί σύλλογοι του κάθε χωριού, περιορίζοντας τις δραστηριότητές του στις δυο παραπάνω ημερομηνίες στα όρια της πόλης, επειδή δεν θυσιάζονται τα πάντα στο βωμό του συμφέροντος.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΜΑ .
ΣΗΜ……. Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ .
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΑΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΘΙΜΟ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΓΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ !!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΡΟΥΓΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ! Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

aparadekti katagelia!

Ανώνυμος είπε...

από πότε το Ρουμλούκι συννενοείται με αυτόν τον μεγάλο όμιλο της Αλεξάνδρειας και δεν το ξέραμε ? μπράβο στο μεγάλο πριγκιπάτο , μόνο που έμεινε μόνο του με τον πριγκιπα!!!!

Ανώνυμος είπε...

εσεις ειστε συλλογος 22 χρόνια τώρα. αυτοί οι σύλλογοι από πότε είναι????? και από πότε κάνουν ΡΟΥΓΚΑΤΣΙ???