Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 1993 ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ

Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2014 (γεννημένοι κατά το έτος 1993) που κατάγονται ή διαμένουν στο Νομό Ημαθίας είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στο Γραφείο μας (Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα» Βέροια) ή στα ΚΕΠ από 03 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
Α. Με το συμπληρωμένο Δελτίο απογραφής υποβάλλεται υποχρεωτικά και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή εφόσον είναι νέου τύπου, πιστοποιητικό Δήμου, από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων.
Β. Όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας υποβάλλουν και Ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση , στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
Γ. Όσοι παραβαίνουν τις παραπάνω υποχρεώσεις τους, υπέχουν εκτός των προβλεπόμενων ποινικών συνεπειών, τις παρακάτω πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις:
1). Ενός (1) μηνός, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
2). Δύο (2) μηνών, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
3). Τριών (3) μηνών σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.
3. Οι εμπλεκόμενοι αποδέκτες, στους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τις δικές τους κατεπείγουσες ενέργειες , ώστε το περιεχόμενο να καταστεί γνωστό στους στρατεύσιμους με οποιοδήποτε κατά την κρίση τους πρόσφατο τρόπο.
4. Παρακαλούνται, ιδιαίτερα, οι εμπλεκόμενοι Δήμοι του νομού μας, όπως κοινοποιήσουν το παρόν καθώς και το συνημμένο πρόγραμμα τόσον στα δημοτικά διαμερίσματα της δικαιοδοσίας τους όσον και στους ενδιαφερόμενους στρατεύσιμους ή στους οικείους τους.
5. Υπόψη, ότι η κατάθεση Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα εντός του διαστήματος της παρ. 1 και ότι ο προγραμματισμός του παραρτήματος του παρόντος γίνεται προς διευκόλυνση των ίδιων ενδιαφερόμενων και την αποφυγή ταλαιπωρίας τους.
6. Για κάθε αμφιβολία ή απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Στρατολογίας, κάθε εργάσιμη ημέρα από ώρα (09.00 μέχρι 13.00) και στα τηλέφωνα 23310 32460 και 23313 50900.

Δεν υπάρχουν σχόλια: