Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας κλήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι να επέμβει σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία ιδιοκτησίας του Σ.Ν του Φ που βρίσκεται στο ΔΔ Καβάσιλας του δήμου Αντιγονιδών. Στην κατάσβεση πήραν μέρος...
ένα όχημα από την υπηρεσία της Αλεξάνδρειας και ένα όχημα από τη Βέροια. Από τη φωτιά καταστράφηκε η κεραμοσκεπή του σπιτιού, τα ξύλινα κουφώματα, τα έπιπλα και τα καλώδια της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Στο συμβάν παραβρέθηκε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πυραγός Γ. Αμανατίδης, ο υποδιοικητής πυραγός Γερόπουλος Γρ., κλιμάκιο της ΔΕΗ και όλοι μαζί ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους στις 5:30 το απόγευμα.
Επίσης, η Π.Υ Αλεξάνδρειας το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι κλήθηκε να κατασβέσει φωτιά που πήρε ένα σπίτι στο Βρυσάκι ιδιοκτησίας του Δ.Θ του Ν. Πήγαν στο τόπο της πυρκαγιάς δυο οχήματα της Π.Υ που έσβησαν τη φωτιά αφού αυτή πρόλαβε και κατέστρεψε είδη ρουχισμού, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κουφώματα, μια σόμπα πετρελαίου, την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και την σκεπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: