Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμΕΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Παρασκευή 03/12/2010- Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία -και ώρα 18:00, στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της έκθεσης, με Χριστουγεννιάτικα είδη, που παράγονται και διατίθενται από το Σύλλογο και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.
Τον αγιασμό τέλεσε εκπρόσωπος..
του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Ν. Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης, η Αντινομάρχης Ν. Ημαθίας κα Μπατσαρά, η Δήμαρχος Βεροίας κα Ουσολτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Βεροίας κ. Μαυροκεφαλίδης ,εκπρόσωπος του Διοικητή του Β' Σώματος Στρατού ,ο Διοικητής της Αστυνομίας Βεροίας ,ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Βεροίας, ο κ. Χατζηαθανασίου και η κα Μαρασλή από το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βεροίας, ο πρώην σύμβουλος ειδικής αγωγής κ. Αποστολίδης, ο προϊστάμενος του Γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Κατράνας, ο Δ/ντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας κ. Παυλίδης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Ημαθίας κ. Σιδηρόπουλου και οι φίλες του κέντρου κα Κοτρίδου και Γουναρά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους εσάς τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του κέντρου, που στηρίζετε το έργο του συμμετέχοντας στις δραστηριότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: