Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΛΛΑ...


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος, με αφορμή το ενδεχόμενο των συγχωνεύσεων κάποιων νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.
Ο Βουλευτής έθεσε, για το λόγο αυτό, το θέμα του Νοσοκομείου..
Νάουσας και τόνισε τη σημαντική προσφορά του στην τοπική και ευρύτερη περιοχή της Νάουσας. Όλοι οι εργαζόμενοι, το εξαίρετο επιστημονικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών. Γι’ αυτό πρέπει να υλοποιηθεί η πρόταση για την ενίσχυση και τη στήριξη του Νοσοκομείου, την οποία χαρακτήρισε αναγκαία, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχει προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας των πολιτών.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αναδιοργάνωση των υπηρεσιών υγείας. Η συζήτηση προς την κατεύθυνση αυτή θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2011 και σε κάθε περίπτωση θα είναι προϊόν διαλόγου, καθώς βάση του νέου Συστήματος θα είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα, η οποία οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: