Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡ. ΚΥΤΟΥΔΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΡΑ;

Δεν έπεσε ως κεραυνός η παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατέος. Αυτό το έχουμε διασταυρώσει γιατί έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ως σήμερα δεν είχε ακουστεί κάποια φήμη ότι οι σχέσεις του με τον δήμαρχο δεν ήταν καλές.
Ο Κυριάκος Κυτούδης, με μόλις 15 μηνών θητεία στο αξίωμα του προέδρου του σώματος..
..προχώρησε σε μια κίνηση που άλλοι, εμπειρότεροι συνάδελφοί του δεν τόλμησαν να κάνουν διότι προτίμησαν την βολή της εξουσίας που απορρέει από το αξίωμά τους.
Ο ίδιος, αν και άτομο που ασχολείται με τα κοινά και έχει δηλώσει πολλάκις ότι θα είναι "παρών" και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, προτίμησε να αποχωρήσει από το αξίωμά του κατακτώντας τον χαρακτηρισμό του πολιτικά έντιμου.
Από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος είχε προστριβές με την πρακτική του δημάρχου σε ορισμένα θέματα και όταν διαπίστωσε ότι αυτός λειτουργεί, διαβουλεύεται και αποφασίζει μόνον με μια κλειστή και απολύτως περιορισμένη ομάδα συμβούλων αντιλήφθηκε ότι η χημεία τους χάλασε.
Έγινε μάρτυρας επιθέσεων φραστικών εναντίον συναδέλφων του "τολμούσαν" να ρωτήσουν για να ενημερωθούν για θέματα του δήμου και δεν του άρεσε.
Διαπίστωνε ότι η λειτουργία του δήμου δε γίνεται στα πλαίσια της ομάδας της πλειοψηφίας και ότι εν τέλει έχουν προκύψει τα "καλά παιδιά" και τα "αποπαίδια".
Η παραίτηση του Κ. Κυτούδη είναι σαφές πως προκαλεί πολιτικό πρόβλημα στον δήμαρχο Φ. Δημητριάδη. Δε γίνεται στα καλά καθούμενα να αποχωρεί ένας εκ των στενών του συνεργατών για τους παραπάνω λόγους.
Πληροφορίες απολύτως βάσιμες αναφέρουν ότι εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος θα σημειωθεί και άλλο ανάλογο κρούσμα που βεβαίως κι αυτό θα έχει τις πολιτικές επιπτώσεις στο πολιτικό προφίλ του δημάρχου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ...αγιογραφία του Δημητριάδη αρχίζει και χαλάει; Γιατί πολλοί λένε για τα έργα που έκανε στο Δήμο του αλλά κανείς δεν πήγε να δει τι δουλεύει και τι όχι εκεί περα.

Ε ρε γλέντια που θα δουμε μέχρι το Νοεμβριο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΡΩΓΜΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

XARH EGO KSERO OTI EINAI ENAS AKOMH POY EINAI ETOIMOS NA FYGEI
THA FYGEI AGANAKTISMENOS EMATHA

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O PROEDROS EXEI AKSIOPREPEIA KAI TO EDEIKSE ME THN PRAKSH TOY

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? Η ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΞΩΦΛΗΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο Μόχλας έχει δίκαιο που λέει ότι ο δήμαρχος έχει άγχος
Τον είδα χτες και η φαλάκρα του είχε ιδρώσει χωρίς να έχει πολύ ζέστη.