Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

N.E ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

Για στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: "Σε μπούμερανγκ μετατράπηκε για τον Θόδωρο Πάγκαλο –και όχι μόνο – η προσπάθεια
στοχοποίησης του ΣΥΝ και της συνιστώσας ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την επίθεση κατά του πρόεδρου της ΓΕΣΣΕ, Γιάννη Παναγόπουλου .

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έσυρε για άλλη μια φορά τον χορό της συκοφαντίας συνεπικουρούμενος από στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Χρ. Παπουτσής ), του ΛΑΟΥΣ αλλά και από γνωστούς δημοσιογράφους. Δυστυχώς όμως για αυτούς οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλα και οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν καρπούς αποδεικνύοντας ότι ουδεμία σχέση έχουν με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
 Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ Θόδωρο Πάγκαλο να ζητήσει συγγνώμη και η ΚΟΕ τους καταγγέλλει για «αυθαίρετη και γκεμπελίστικη μέθοδο και για προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία». Έρχεται στις 24 /3 ο κ. Ταχματζίδης πρόεδρος του Ε.Κ. Βέροιας και μέλος του δ.σ. της ΓΣΕΕ σε συνέντευξη του στην Πέλλα Τ.Β στον κ. Καφτεράνη και συνεχίζει ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ .
Το ερώτημα είναι έχασε επεισόδια ο κ. Ταχματζίδης και συνεχίζει την διεκπεραίωση του κυβερνητικού σχεδίου συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός απαράδεκτο για την ιδιότητα του αλλά και την ιστορία του. Η ενώ παρ ότι γνώριζε τις αποκαλύψεις της αστυνομίας συνέχισε την συκοφαντία. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων ,προσπαθώντας να πολιτικοποίηση τη μεγάλη δυσαρέσκεια , να γίνει εκκαθάριση των συνδικαλιστικών μητρώων ,να καταργηθούν οι συνδικαλιστικές αμοιβές κ.λ.π .και γενικώς τους χαλάσει την μανέστρα σαν αντισυμβατική πολιτική δύναμη. Έξω από το πλαίσιο του παραδοσιακού καθωσπρεπισμού".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά;\
Δικός σας είναι και αυτός.
Μέσα σε όλα ήταν και παραμένει με το πασοκ στην εξουσία.
Όπως ακριβώς και οι περισσότεροι από τους λαλίστατους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μην είστε άδικοι.
Απλά δεν προσχώρησε ακόμα σε εσάς για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του καριέρα... συγνώμη μπερδεύτηκα. Στην πολιτική του ήθελα να πω.