Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ ΠΛΕΡΟ ΤΟΥ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο Κ. ΚΑΡΕΛΗΣ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ Ο Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ...

Αποκαλυπτικός ήταν ο δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης στην σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm.
Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι θα είναι «παρών» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είτε ως υποψήφιος δήμαρχος αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο «Καλλικράτης» ή αν προκύψει νέος δήμος εκείθεν του Αλιάκμονα με την συνένωση της Μελίκης, Βεργίνας και Μακεδονίδος είτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αν συνενωθεί ο δήμος του με την Αλεξάνδρεια, τον δήμο Πλατέος και τον δήμο Αντιγονιδών.
Επίσης, ο κ. Καρέλης είπε ότι θεωρεί ως τον καταλληλότερο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ ο νυν δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης αφού κατά την άποψή του είναι απόλυτα πετυχημένος, διαθέτει εμπειρία και είναι αναγνωρίσιμος στην ευρύτερη περιοχή.

Τόνισε ότι θεωρεί ως ισάξιο του κ. Δημητριάδη τον Νίκο Αλεξόπουλο που ίσως, είπε, είναι και πιο εκλόγιμος αλλά «εγώ δεσμεύτηκα ότι θα υποστηρίξω τον Φ. Δημητριάδη, αλλά αν αποφασιστεί να ηγηθεί ο κ. Αλεξόπουλος τότε κι εγώ θα συνταχτώ με όλες μου τις δυνάμεις για την εκλογική του επικράτηση».
Είπε επίσης ότι θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του όποιου υποψήφιου δημάρχου της παράταξης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να θέσει υποψηφιότητα ο ίδιος για το χρίσμα αφού «έχω το πολιτικό γνώθι σ΄ευαυτόν».
Για τις σχέσεις του με τον συντοπίτη του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Χαλκίδη είπε ότι οι σχέσεις του δεν είναι κακές και ότι τον στεναχώρησε το γεγονός ότι κάποιοι την ημέρα των βουλευτικών εκλογών έλεγαν ότι ήταν στο γραφείο του Λ. Τσαβδαρίδη τον οποίον και υποστήριξε.
Είπε ότι προεκλογικά κάλεσε εκατό περίπου συμπολίτες του στο δημαρχείο της Μελίκης και τους ζήτησε να στηρίξουν τον Μ. Χαλκίδη τον οποίο ως το τέλος της ζωής του θα ευγνωμονεί για την πολιτική στήριξη που του παρείχε στο παρελθόν, «εγώ δεν είμαι αχάριστος» είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΕΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑΣ ΣΑΣ
ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ