Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο ΑΓΓ. ΤΟΛΚΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


Ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Άγγελος Τόλκας επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Βέροιας και στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του κ. Ταχματζίδη συζήτησαν για θέματα απασχόλησης στο νομό μας, ο οποίος διαπιστωμένα πλήττεται από εκτεταμένη ανεργία και αποβιομηχάνιση. Την ίδια ημέρα..
..ο βουλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη της Ν.Α Ημαθίας, για το θέμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της «Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας».
Ακολούθησαν επίσης επαφές με μέλη του Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ του νομού μας και με το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση.
Για θέματα ανάπτυξης και ανάταξης της οικονομικής δραστηριότητας στο νομό μας, ο κ. Τόλκας είχε συνεργασία με τους Προέδρους των επιμελητηρίων της Ημαθίας (Εμπορικό, Οικονομικό, Τεχνικό) στα πλαίσια των συναντήσεών του για την κατάρτιση της νέας αναπτυξιακής ταυτότητα της Ημαθίας, η οποία πρέπει να ακολουθήσει καινοτόμες δράσεις, στα πλαίσια της «πράσινης ανάπτυξης» και των νέων τεχνολογιών.
Ακόμη ο κ. Τόλκας, επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και συζήτησε με το διοικητικό του συμβούλιο, για τα προβλήματα που αφορούν στην αγορά της Βέροιας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφερειακής και Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής συναντήθηκε με την Υφυπουργό Εσωτερικών κα. Τζάκρη και συζήτησαν για το σχέδιο «Καλλικράτη» και τη συμμετοχή των γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: