Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΕΠΑΦΕΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΑΘΗΝΑ

Από το δήμο Αλεξάνδρειας πήραμε το παρακάτω δελτίο με το οποίο γίνονται γνωστές οι επαφές του δημάρχου τόσο στην Αλεξάνδρεια όσο και στην Αθήνα.
"Κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κος Γκιόνογλου με τους ομολόγους του, του Δήμου Βέροιας κα. Ουλσουτζόγλου, Νάουσας κα. Καραμπατζού και Μακεδονίδος, κ. Δάλλα, επισκέφθηκαν τον Γ. Γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Ανδρεόπουλο και εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση του έργου της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ με το ποσό των 15.000.000 Ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑ μετά και την σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της ειδικής διαχειριστικής αρχής του προγράμματος.
Την ίδια ημέρα οι τρεις Δήμαρχοι και ο Νομάρχης Ημαθίας, κ. Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενοι από τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Ν. Ημαθίας κ. Παπαστεργίου και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυνίδη, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Γεωργίας όπου είχαν συνάντηση με τον ειδικό γραμματέα του προγράμματος LEADER κ. Βιβάρη Ευάγγελο για την προώθηση του προγράμματος ώστε να περιληφθεί και ο Νομός Ημαθίας στους επωφελούμενους του προγράμματος
Από την πλευρά του ο κ. Βιβάρης υποσχέθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του θέματος. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα LEADER αφορά πλέον και πεδινές περιοχές και θα είναι δικαιούχοι όλοι οι κάτοικοι του Νομού μας που θα θελήσουν να επενδύσουν επωφελούμενοι από τις επιδοτήσεις του προγράμματος.
Την Τετάρτη 24/03, επισκέφθηκε το Δήμο Αλεξάνδρειας ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Ν. Ημαθίας κ. Γεωργάκης και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γκιόνογλου παρουσία και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Ημαθίας κ. Γικόνογλου Θανάση με ομάδα σπαραγγοκαλιεργητών του Δήμου μας. Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της ζημιάς που υπέστησαν οι φυτείες σπαραγγιού στην περιοχή μας λόγω των πολλών βροχοπτώσεων του Φεβρουαρίου και Μαρτίου.
Ο κ. Γεωργάκης απάντησε ότι θα συνταχθούν από τον ΕΛΓΑ Ημαθίας τα αποτελέσματα των εκτιμήσεων και θα αποσταλούν στη διοίκηση του οργανισμού στην Αθήνα και συγχρόνως ο κ. δήμαρχος θα αποστείλει επιστολή προς τη διοίκηση του ΕΛΓΑ και την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπατζελή όπου θα αναλύεται και από την πλευρά του η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Την Παρασκευή 26/03, σε αυθημερόν επίσκεψή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας όπου είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΕΚ. Στην συνάντηση ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη του έργου στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως θα γίνει ρε γαμώτο να έχουμε κάθε χρόνο εκλογές; μήπως και αρχίσουν να κινούνται λιγάκι τα διαφορα ΧΧΧΧΧΧΧ που το παίζουν πολιτικοί ενώ το μόνο που κάνουν είναι να κάθονται 3,5 χρόνια στις καρέκλες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, Ο "ΛΑΟΚΤΟΝΟΣ" ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.-

Ανώνυμος είπε...

MAΛΛON ΞEXASAN TA 10.000.000 € ΤΟΥ τ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.ΝΑΚΟΥ,
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.-