Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ


Κατάληψη του κτιρίου της Νομαρχίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί από 100 εργαζομένους του ομίλου στα δύο εργοστάσια της ΕΝ. ΚΛΩ. Στο Νομό. Την Παρασκευή (5/3) σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ανάλογη κίνηση στην εφορία της Νάουσας.
Την Παρασκευή το απόγευμα πρόκειται να γίνει σύσκεψη, προκειμένου να καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις των εργαζομένων στον όμιλο της ΕΝ.ΚΛΩ. Μάλιστα, στα σχέδιά τους εντάσσεται ο αποκλεισμός των ταμείων στα διόδια των Μαλγάρων, αλλά και των τούνελ που βρίσκονται επί της Εγνατίας οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Ο πρόεδρος του σωματείου της μονάδας των Κλωστηρίων Γ', που εδρεύει στη Νάουσα, Ηλίας Χαρίσης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι εξωθούνται σε έντονες διαμαρτυρίες επειδή δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η συνάντηση της αντιπροσωπείας τους με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.
Ο κ. Χαρίσης πρόσθεσε πως οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι καθυστερεί η συνάντηση. Ισχυρίστηκε δε πως, «είναι απαράδεκτο να μας αρνούνται το διάλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: