Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" Ο ΑΓΓ. ΤΟΛΚΑΣ

Στις εκδηλώσεις για τη Στέγη της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί” παραβρέθηκε την Κυριακή ο Άγγελος Τόλκας, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο πρωτοβουλιών με φορείς πρόνοιας και αλληλεγγύης του νομού. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε επισκέψεις σε συλλόγους του νομού και μία μεγάλη, κοινή συνάντηση με τους φορείς στη Βέροια την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στην οποία συμμετείχαν οι Πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας, του Ομίλου Προστασίας άπορων παιδιών, της Πρωτοβουλίας των φορέων της Βέροιας, του Συλλόγου..
...Κοινωνικής Παρέμβασης “ο Έρασμος”, του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, της Πρόσβασης, του Κέντρου Μέριμνας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Δημοτικού Ιατρείου και των Παιδιών της Άνοιξης.
Στη συνάντηση ο βουλευτής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι φορείς καλύπτοντας χρόνιες αδυναμίες και στην ανάγκη ύπαρξης ενός συντονισμένου κοινωνικού δικτύου για πρόβλεψη και παρέμβαση σε θέματα πρόνοιας.

Ενημέρωσε επίσης τους φορείς για τις πρωτοβουλίες που έχει προσωπικά αναλάβει, ως Γραμματέας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ και ως νέος Βουλευτής, για δράση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ακολούθησε συνεργασία κατά την οποία οι εκπρόσωποι των φορέων εξέθεσαν τα προβλήματα, τις αυξημένες ανάγκες, την ανάγκη καλύτερης δικτύωσης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και ακούστηκαν πολλές προτάσεις για βελτίωση του υπάρχοντος πλαισίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Κάτσε ρε Άγγελε. Αυτό είναι είδηση και την έβγαλες; Καλά έκανες και πήγες. Αλλά φωτογραφία και είδηση; Μια απο τα ίδια δηλαδή; όλοι τα ίδια ρε Άγγελε;

Ανώνυμος είπε...

kala ekanes vre aggele oi komple3ikoi astous na lene ...."tim"

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και πάει ο Άγγελος εκεί: έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα μας πάρουν υπό την προστασία τους όλους μας αυτές οι κυρίες της φιλοπτώχου....

Ανώνυμος είπε...

και που σαι ακόμα..
άλλος ευεργετημένος του Πασοκ χωρίς να δουλέψει ποτέ στη ζωή του..