Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΑΡΓΥΡΟ Ο Μ. ΓΚΟΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Με μια ακόμα επιτυχία για την Ημαθία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στην Αθήνα η 27η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Σ' αυτή την τελική φάση των Πανελλήνιων Μαθηματικών Διαγωνισμών διακρίθηκε ο μαθητής της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Επισκοπής Γκόγκας Μάριος.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ συγχαίρει θερμά τον μαθητή και εύχεται κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσει και στο μέλλον να μας κάνει υπερήφανους με τις διακρίσεις του. Συγχαίρει επίσης τους γονείς του Μάριου αλλά και τον Δήμο Ανθεμίων και το Γυμνάσιο Επισκοπής που είναι αρωγοί και ενισχυτές της προσπάθειας του.
Ακόμα συγχαίρει όλα τα παιδιά από την Ημαθία που διακρίθηκαν και συμμετείχαν στους διαγωνισμούς φέρνοντας τον νομό μας στις πρώτες θέσεις των επιτυχιών Πανελλαδικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους μαθητές που διακρίθηκαν στον «Αρχιμήδη» και θα αποτελέσουν μέλη της εθνικής ομάδας των μαθηματικών φοίτησαν στο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο της Ημαθίας. Αυτό το γεγονός χαροποιεί ιδιαίτερα την Μαθηματική κοινότητα της Ημαθίας και δίνει δύναμη και ενθάρρυνση στη Διοικούσα Επιτροπή για την διοργάνωση από 1 Αυγούστου έως 7 Αυγούστου 2010 του 4ου Μαθηματικού Καλοκαιρινού Σχολείου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.
Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των μαθητών του νομού μας στους διαγωνισμούς «Θαλής», «Υπατία» «Ευκλείδης», «Καραθεοδωρή». Η Ε.Μ.Ε. Ημαθίας θα τιμήσει όλους όσους διακρίθηκαν την Κυριακή 21 Μαρτίου. Κεντρικός ομιλητής στη τελετή βράβευσης θα είναι ο Δρ. Μάνος Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, οπου περισσεψε η λήθη,η ανηθικοτητα ,το μισος ,η μικροτητα και η εκδικητικοτητα,κάποιοι δεν παρασύρονται απο το ρεύμα των χειμάρρων.
Απο καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους οσους συμβαλλουν στη προσπαθεια αυτη γιατι μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε ..