Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανώνυμος ναζιστής Συμμορίτης με απειλεί: ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα ανώνυμο (με ψευδώνυμο) ηλεκτρονικό μήνυμα από έναν συμμορίτη της Χρυσής Αυγής που είχε απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο. Ο συμμορίτης της ναζιστικής οργάνωσης με τη γλώσσα που ξέρει και καταλαβαίνει επιχειρεί να με τρομοκρατήσει.

Αναφέρεται στο...
χτεσινό γεγονός της δίκης του συντρόφου Μπακαλάκη που τελικά αναβλήθηκε για αύριο, Παρασκευή, στα Γιαννιτσά και είναι προφανές ότι ένας εξ αυτών, που ήταν εκεί, είναι ο αποστολέας. Δε με ενδιαφέρει επί του παρόντος ποιος είναι. Πεποίθησή μου είναι ότι το σύνολο των συμμοριτών την ίδια πρακτική έχουν, οπότε μου είναι αδιάφορο το ποιος είναι. Θα το ανακαλύψουμε λίαν συντόμως το πρόσωπο αυτό και θα ακολουθηθούν τα νόμιμα.

Το όλο ζήτημα είναι κυρίως πολιτικό. Οι ναζιστές της συμμορίας απειλούν, χειροδικούν, μαχαιρώνουν, σκοτώνουν. Αυτό είναι το θέμα και σ΄ αυτό πρέπει να εστιάσουν όλοι και κυρίως το λαϊκό αντιφασιστικό κίνημα.  Η ναζιστική οργάνωση δεν έχει επιχειρήματα να πείσει παρά μόνο το κήρυγμα του μίσους, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας έχει και δυστυχώς εν μέσω κρίσης μεγάλο κομμάτι του λαού έχει παρασυρθεί και τους ακούει. Όμως στην ουσία ενισχύει τις δολοφονικές και μισερές τους επιδιώξεις.
Ο συμμορίτης που με απείλησε θα βρεθεί. Ήδη το συμβάν καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας και επίκειται η επίσκεψή μου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τα απειλητικά μηνύματα που έχω δεχτεί, μήνες τώρα, είναι δεκάδες και όλα μαζί θα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα ώστε να ταυτοποιηθούν και να λογοδοτήσουν οι συμμορίτες που έμαθαν να δρουν στο σκοτάδι.


Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο συμμορίτης και με απειλεί και με προειδοποιεί να μην πατήσω αύριο στα Γιαννιτσά γιατί θα με κάνουμε κομμάτια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ήρωες γεννιούνται, δεν γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

θα διαφωνησω , οι ηρωες γινονται και δεν γεννιουνται.
Για να γινεις ηρωας πρεπει πανω απο ολα να νοιωθεις οτι θελεις να σωσεις κατι.
Για να νοιωσεις γενικος πρεπει να εχεις επιροες απο το περιβαλλον σου.
Αν το περιβαλλον σου δεν ειναι αξιο για να σωθει τοτε δεν το σωζεις.
Δηλαδη κανενας δεν θα σωσει εναν σκουπιδοτενεκε , αλλα ολοι θελουν να σωσουν μια πανεμορφη κοπελα.
Ομως για να γινεις ηρωας χρειαζεται 3 συστατικα , οπως αυτοπεποιθηση , δυναμη και εξυπναδα.
Που για να αποκτησεις αυτα τα 3 συστατικα , χρειαζεται εκπαιδευση.
Γι αυτο και μονο το λογο μπορει οποιοσδηποτε να γινει ηρωας

Τρία Πουλάκια Κάθονταν... είπε...

Ε εντάξει έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ο άλλος έκανε πλάκα σε όλους τους κρετίνους που πιστεύουν οτι ο Γέρων Παϊσιος κάνει θαύματα εν έτει 2012 και τους ξεφτίλισε εντελώς με μια φάρσα και τον εντόπισαν κατευθείαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που προήλθε από τις ανακαλύψεις χιλιάδων επιστημόνων, αλλά αυτές χρησιμοποιούνται κατά παραγγελία της Χρυσής Αυγής στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά εδώ έχουμε απειλές κατά της ζωής σε καθημερινή βάση αλλά το αντίστοιχο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κοιμάται ή μάλλον δεν θέλει να δει τίποτα.
Να κάνεις έγγραφη καταγγελία στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής η οποία να λέει : Οτι αν πάθεις το παραμικρό τα επόμενα 5 χρόνια και εννοείται για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν υποστείς,ηθικοί αυτουργοί και υπεύθυνοι είναι η Χρυσή Αυγή, ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Πλεύρης, ο Καρατζαφέρης, η Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε., ο Σεραφείμ , βάλε όσους θέλεις και στείλτους αντίγραφο από την καταγγελία. Θα είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής για σένα, αφού ξέρουν και η Αστυνομία θα τους το εξηγήσει οτι αν πάθεις οτιδήποτε, πάνε όλοι τους σούμπιτο για ισόβια για προαναγγελθείσα ανθρωποκτονία από πρόθεση και με δόλο.
Αρκετά τους ανεχτήκαμε τους πίθηκους.