Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Πετυχημένα τα τουρνουά της ΚΕΔΑ- Μεγάλη η συμμετοχή

Το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία το Αθλητικό Τουρνουά που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας. Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου έγιναν οι αγώνες beach volley και τένις, για ηλικίες 6 έως 11 ετών.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας οι... αγώνες κολύμβησης, με τη συμμετοχή 7 ομάδων (Ατλαντίδα Αλεξάνδρειας, Αλέξανδρος Γρεβενών, Δελφίνια Πτολεμαΐδας, Αθλητική Ακαδημία «Άλμπατρος» Θεσσαλονίκης, Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας, Ν.Α.Σ.Η.-Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας και Αθλητική Ακαδημίας Νηρέα Βέροιας). Το πρόγραμμα ξεκίνησε με επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από αθλητές του Ν.Α.Σ.Η. και έκλεισε με αγώνα πόλο από την ομάδα του Νηρέα Βέροιας.

Επίσης, το τριήμερο αυτό ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες στο τουρνουά τένις των ανδρών, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί από τις 4 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ., ενώ την Κυριακή 30/9 το απόγευμα θα γίνουν οι ημιτελικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: