Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ- Φασίστες επιτέθηκαν στο σπίτι του Ιμάμη Σαχμπάζ Σιντικί

Το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη τα μεσάνυχτα, τάγμα εφόδου φασιστών επιτέθηκε στο σπίτι του Σαχμπάζ Σιντικί, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα ιμάμη της Πακιστανικής Κοινότητας. Το σπίτι βρίσκεται στα Σεπόλια στο οδό Κόντογλου 6. Μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει πώς καθοδηγήθηκαν και εντόπισαν το σπίτι του ιμάμη.

Δέκα-δώδεκα φασίστες αναστάτωσαν...
την γειτονιά φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά των μεταναστών και απειλώντας. Έσπασαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού και το παράθυρο. Μετά γκρέμισαν την εσωτερική πόρτα. Τραυμάτισαν με χτυπήματα με ρόπαλο τον Ναβίτ, 28 ετών.
 
Από τη γειτονιά κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία. Ήρθε στην αρχή η ομάδα ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Οι κάτοικοι ζήτησαν από τη δύναμη της Αστυνομίας που κατέφθασε αμέσως να καταδιώξει και να συλλάβει τους τραμπούκους, οι οποίοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και δεν είχαν ακόμη απομακρυνθεί. Η Αστυνομία παρέμεινε στο χώρο και προσήγαγε δύο θύματα, ο ένας τραυματίας , για έλεγχο χαρτιών στον Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα!
 
Οι αστυνομικοί ζήτησαν να έρθει στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα «όποιος έχει μισθωτήριο». Ο Ιμάμης πήγε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα στις 1πμ για να κάνει μήνυση και στις 4πμ τον έδιωξαν λέγοντας του «δεν έχουμε χρόνο, να έρθεις άλλη ώρα.»
Για άλλη μια φορά, μια φασιστική τρομοκρατική επίθεση επιχειρείται να κουκουλωθεί με την άρνηση παραλαβής μήνυσης, με την «κωλυσιεργία» την ώρα του εγκλήματος. Έχει γίνει πλέον επιστήμη η παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών από την ΕΛΑΣ. Τόσο πολύ αξία είχαν οι διακηρύξεις ότι θα πατάξουν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ώστε έχει γίνει ρουτίνα η συγκάλυψη των ρατσιστικών επιθέσεων με «άψογο» διοικητικό τρόπο, δηλαδή με προσαγωγές μεταναστών από τον τόπο του εγκλήματος.
 
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ,6932828964
Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος,6955295322

Δεν υπάρχουν σχόλια: