Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ Α.Τ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο ΘΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Είναι γνωστό ότι εδώ και μήνες το Α.Τ Αλεξάνδρειας παραμένει ακέφαλο μετά την μετακίνηση του κ. Στραφιώτη στην Διεύθυνση της Βέροιας μετά την προαγωγή του. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες στην διοίκηση του Α.Τ Αλεξάνδρειας θα τοποθετηθεί ο αξιωματικός Θέμις Σιδηρόπουλος που έχει θητεία στο εν λόγω τμήμα, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και έχει αφήσει πίσω του έργο ουσιαστικό και θετικό.
Ο κ. Σιδηρόπουλος είχε μετακινηθεί ως διοικητής του Τμήματος Συνοριακών Φυλάκων στους Γεωργιανούς και η μετακίνηση αυτή είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.
Η πληροφορία αυτή ...
...έρχεται σε μια περίοδο που η εικόνα της πόλης αλλά και της περιοχής γενικότερα δεν είναι και η καλύτερη και ασφαλώς θα πρέπει να τεθεί σε νέα βάση.
Ο Θέμις Σιδηρόπουλος ως αξιωματικός στο Α.Τ Αλεξάνδρειας και ειδικότερα το τελευαία διάστημα που υπηρέτησε ως αναπληρωτής διοικητής είχε κατορθώσει να βάλει μια σειρά στη λειτουργία του τμήματος και να ανακτήσει το Α.Τ την στοιχειώδη επαφή με τους πολίτες και την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας που είχε απωλεσθεί για διαφόρους λόγους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala to pasok arxise ta....

Ανώνυμος είπε...

να ρθει να βαλει ταξη στο κολοχανιο την πολη μας