Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΈΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.


Από το ειδικό σχολείο πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται οι ευχαριστίες των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών προς τον δήμαρχο Πλατέος Φώτη Δημητριάδη γιατί αντέδρασε άμεσα και θετικά μετά την ενημέρωση που είχε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο.
Η ανακοίνωση έχει..
ως εξής:
Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το Δήμαρχο Πλατέος κ. Δημητριάδη Φώτη ο οποίος σε ενημέρωσή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο στις υποδομές και στη λειτουργία έδειξε μεγάλη ευαισθησία και κατανόηση και άμεσα πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες για υλική στήριξη. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι στο μέλλον θα στηρίξει πολύ περισσότερο ηθικά και υλικά το Ειδικό Δημοτικό Αλεξάνδρειας.
Είναι ίσως ο καιρός πλέον οι τοπικές αρχές και η τοπική κοινωνία να στηρίξουν πιο ενεργά και ουσιαστικά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας. Είναι ίσως ο καιρός να δείξουμε όλοι αλληλεγγύη και ανθρωπιά στα Άτομα με Αναπηρία, να σταθούμε δίπλα και να προσφέρουμε, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΧΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ; ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

MPRABO STO DHMARXO POY ANTAPOKRITHKE STA PAIDIA AYTA, NA SYNEXISEI ETSI

Ανώνυμος είπε...

Πρακτικές του 1960

Ανώνυμος είπε...

kai tosa xronia kyrie foti ta paidia ayta giati den ta skeftosastan....
ere doulema