Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΓΙΑ 3η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Η απόφαση λίγο πολύ ήταν γνωστή αλλά όλοι περίμεναν την επίσημη θέση του δημάρχου σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ή όχι. Οι στενοί και όχι μόνο συνεργάτες του γνώριζαν ότι ο Μπ. Γκιόνογλου ήθελε να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του δημάρχου στο νέο μεγάλο δήμο που θα προκύψει μετά την εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης".
Η επισημοποίηση της απόφασης του δημάρχου Αλεξάνδρειας να τεθεί εκ νέου στην κρίση των συνδημοτών του έγινε προ..
...ολίγων ημερών σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής όπου είχε καλέσει τους συνεργάτες του να δοκιμάσουν την μακαρονάδα που παρασκευάζει ο ίδιος εδώ και χρόνια.
Στο τραπέζι που ακολούθησε ο Μπ. Γκιόνογλου απευθυνόμενος στους συνεργάτες του είπε ότι "θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος και όλοι μαζί πάμε να δώσουμε τη μάχη για νέα νίκη".
Η απόφαση αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους παρακαθήμενους και όλοι τους δεσμεύτηκαν ότι θα αγωνιστούν να υλοποιηθεί ο στόχος.
--Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρακείμενο τραπέζι καθόταν και ίσως άκουγε τα όσα λέγονταν ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γιάννης Απατσίδης με τον πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Πουρλιοτόπουλο. Σημαδιακό;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΕΥΗ ? ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ "ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο GIONOGLOY EINAI KSANA DHMARXOS KAI RIXTE STOIXHMATA. O DHMHTRIADHS PHRE FORA KAI THA TRAKAREI H THA PESEI OPOS O KOYGAS. PROSOXH