Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΝΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του δήμου Αλεξάνδρειας έχουν δρομολογηθεί το τελευταίο διάστημα κατόπιν απόφασης του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου.
Μετά την απαίτηση του δημάρχου να παραιτηθεί από την θέση του ο αντιδήμαρχος Σ. Κούγκας προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση που αφορά στον...
...πρόεδρο της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλη Μιχαλακάκη.
Ο δήμαρχος τον κάλεσε στο γραφείο του την Παρασκευή και του ζήτησε να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση που κατέχει με την αιτιολογία ότι προτίθεται να αξιοποιήσει άλλον δημοτικό σύμβουλο και πιο συγκεκριμένα τον πρώην αντιδήμαρχο Απ. Παπαδόπουλο.
Από την πλευρά του νυν πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ αποδέχτηκε την απόφαση του δημάρχου και ενημέρωσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σ. Μουστάκα ότι θα του υποβάλλει γραπτώς την παραίτησή του ώστε να ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία της αποδοχής της και η εκλογή του νέου προέδρου.
Είναι φανερό ότι η κινήσεις του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου εντάσσονται στο πλαίσιο της συνοχής της δημοτικής παράταξης. Η αποχώρηση του Σ. Κούγκα είναι σαφώς ένα τεράστιο πλήγμα και ο δήμαρχος θέλει να συγκρατήσει άλλες Νεοδημοκρατικές αποχωρήσεις.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ανήκουν στην ΝΔ εκτός του κ. Κούγκα είναι οι: Μ. Βουλγαροπούλου (αντιδήμαρχος), Νία Σπανού (πρόεδρος Παιδικού, ΚΑΠΗ), Π. Μεσαλάς (πρόεδρος ΠΠΚΑ), Ν. Ελευθερίου, Απ. Παπαδόπουλος.
Από τους παραπάνω δεν έχει υπηρετήσει σε διοικητική θέση μόνον ο Ν. Ελευθερίου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι προσπαθεί να κάνει Μπάμπηs; να πρασινίσει στα ξαφνικά το ψηφοδέλτιό του. αφού με αυτούς κέρδισε, αφού αυτούς είχε συνεργατες τόσα χρόνια τώρα. αυτό τον καιρό θυμήθηκε να ζητήσει την παραίτηση του Κούγκα (του πληγωμένου ...ελαφιού) και μετά του Μιχαλακάκη.

πλάκα έχουν ρε, όλοι τους

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται ρε Μόχλα, όταν παραιτείται κάποιος από τον Δημητριάδη να είναι ένδειξη διάλυσης, και όταν παραιτείται από τον Γκιόνογλου ένδειξη συνοχής; Ωραία αντικειμενική και άδολη δημοσιογραφία ασκείς! Μπρράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον Μιχαλακάκη από πολύ καιρό πριν έπρεπε να τον έχει στείλει στον σταθμό του

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΝΑΛ ...
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ¨ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ .
Φ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Μοχλα που δημοσιεύεις τέτοια σχόλια, δείχνει οτι είσαι πραγματικος δημοσιογραφος και δε μασάς. Την κριτικη εναντιον σου κανονικα μπορούσες να μην την βάλεις.

Ανώνυμος είπε...

ας τα εβαζε ολα και μετα θα δουμε αν τον ελεγες μπραβο. ειναι πολυ εξυπνος ο μοχλασ και ξερει τι ανεβαζει ...
καποια αλλα σχολια τα κανει γαργαρα

Ανώνυμος είπε...

τα παντελονια τα φοραμε γιατι ειμαστε αντρες και εσυ πας να το παιξεις ... αλλα ...
υπαρχουν σχολια που δεν εχεις ανεβασει και δεν ηταν υβριστικα ... δεν μας πειθεις ρε μοχλα ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε αφήνετε τις ιστορίες για αγριους και δειτε οτι δημοσιεύει πράματα εις βάρος του.
Μιλάτε κιολας τζαμπα μάγκες;