Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ !!!

Πλάκα έχουν μερικοί Πασόκοι που πανηγυρίζουν για την "θετική¨εξέλιξη, έτσι τη λένε, των τριών δήμων στην Ημαθία.
Από που προκύπτει ότι οι τρεις δήμοι θα φέρουν ανάπτυξη στον νομό είναι άλλης τάξης ζήτημα και κανείς δεν κάνει τον κόπο να ασχοληθεί στα σοβαρά είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν τον ενδιαφέρει. Λες και η ανάπτυξη και η προκοπή ενός τόπου έρχεται με διοικητικά μέτρα.
Η Πασοκική λογική των μηχανισμών που...
...βάλθηκαν να μας πείσουν ότι το ορθόν είναι να γίνουν 3 οι δήμοι στην Ημαθία ξεπερνάει κάθε λογική. Έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για το γεγονός ότι ο δήμος Ειρηνούπολης/Ανθεμίων θα ήταν καταδικασμένος σε μαρασμό και βρέθηκε ο Καραμπατζός με τον Χρυσοχοϊδη να τον σώσουν.
Δε γνωρίζουν οι πολίτες της περιοχής το συμφέρον τους και έρχεται ο παντογνώστης Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ να βάλει το θαυματουργό χεράκι του να σώσει τον κάμπο της Νάουσας. Όπως τον έσωσε τόσα χρόνια που ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού τόσο στον νομό όσο και στο κόμμα του επί Σημίτη.
Επιβλήθηκε και στον τομέα αυτό η άποψη των ισχυρών που αποφάσισαν όπως στο Ιράκ οι διάφοροι Μπους και τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους ότι πρέπει να κάνουν ντε και καλά εξαγωγή δημοκρατίας αφού οι Ιρακινοί δεν το ήξεραν αυτό το σπορ.
Και την έκαναν δια των όπλων και σήμερα το πληρώνει όλος ο κόσμος το ντίζελ πανάκριβο γιατί έτσι εξυπηρετείται ο παγκόσμιος χωροφύλακας.
Αποφάσισαν οι Ναουσαίοι ότι πρέπει να προσαρτήσουν τα δυο χωριά στην πόλη τους με το έτσι θέλω και αυτό λέγεται ότι έγινε προς όφελός τους.
Το θλιβερό είναι να βλέπεις σήμερα διάφορα πρόσωπα που επιχειρούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο να χειροκροτούν την εξέλιξη αυτή μη αντιλαμβανόμενα ότι και εδώ επικράτησε η λογική του ΠΑΣΟΚ που παίρνει αποφάσεις γιατί έτσι γουστάρει και λογαριασμό δε δίνει.
Περισσότερο θλιβερό είναι να βλέπεις ορισμένους δήθεν και ψεύτικους να λένε μπράβο στον Χρυσοχοϊδη που έβαλε το χεράκι του στην όλη υπόθεση. Συνιστώ προσοχή διότι από το πολύ γλείψιμο θα πάθετε τίποτα. Εκτός κι αν είστε συνηθισμένοι στο σπορ αυτό οπότε ...πάσο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poso blakas eisai re Moxla

loulas είπε...

Μπράβο κ ΜΌΧΛΑ λες τα πράματα με το όνομα τους όμως αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα σκέτη κοινοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη το Ινστιτουτο Τοπικης Αυτοδιοικησης (ΙΤΑ) με την εισηγηση του για τρεις δημους, η εισηγηση της ΚΕΔΚΕ για τρεις δημους, ο κοινος νους και λογικη για τρεις δημους, επρεπε να περιμενουν το "χρυσο"βουλο απο τον πατριαρχη για να συμβει αυτο?
Οι εποχες που γινοσουνα διαχειριστης δημοσιου χρηματος με 500 σταυρους, εχουν περασει ανεπιστρεπτι, και καλο ειναι να κοιταξουμε επιτελους μπροστα...
Ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν αντιδρασεις... Ποιος θα παραδωσει τα κεκτημενα?
Οταν μιλαμε κυριοι ομως για δημοκρατια και συναινεση και ολα αυτα τα ωραια, καλο θα ειναι να εχουμε στο βαθος του μυαλου μας οτι παντα θα υπαρχει αντιλογος, παντα θα υπαρχει αλλη αποψη και οτι καποιες φορες καποιοι εχουν λιγο παραπανω δικιο απο εμας...

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Με μια μεγάλη διαφορά......δεν θα είναι δημόσιο το χρήμα πλέον,το μεγαλύτερο μέρος θα είναι από τα χρήματα του λαού, των δημοτών δηλ.
Αν κάποιος ελπίζει ότι αυτά που υποσχέθηκαν όσον αφορά τους πόρους των δήμων θα τηρηθούν, είναι βαθιά νυχτωμένος.Στο εγγύς μέλλον τη νύφη θα πληρώσουν οι πολίτες των Δήμων, συμμετέχοντας οικονομικά σε όσες μέχρι τώρα λογίζαμε κοινωνικές υποδομές - παροχές.
Ποιο λίγοι,ποιο ελεγχόμενοι,λιγότεροι για τάισμα, παιδιά συγνώμη... αλλά δεν έχει για όλους πλέον.
Μακάρι να κάνω λάθος,ο καιρός θα το δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Ανάπτυξη με καλλικράτη; όσο θα δείτε να βγει ήλιος απο Νάουσα μεριά τόσο θα δούμε ανάπτυξη. Κοπτοραπτική ΠΑΣΟΚ είναι και τίποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

pes onomata xari
poioi glyfoyn ton mike?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΛΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο Π...ΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΟΧΛΑ.