Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΡΥΦΗ!!!

-Ακόμα μια αστεία πτυχή της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
Παρέμβαση έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 FM ο Θόδωρος Χατζίδης, μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εξ αφορμής των όσων υποστήριξα σχετικά με την απουσία του ανώτερου πολιτικού οργάνου του κόμματος από το σχέδιο “Καλλικράτης” και ειδικότερα στο τμήμα εκείνο που αφορά στο χωροταξικό.
Εγώ υποστήριζα ότι η Ν.Ε απουσιάζει από τα τεκταινόμενα, δεν...
...πήρε θέση για το πόσους δήμους προτείνει να δημιουργηθούν στην Ημαθία. Ο Θ. Χατζίδης είπε ότι η Ν.Ε συνεδρίασε προ διμήνου περίπου και κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση για την δημιουργία τριών (3) δήμων και μας είπε το εξής εκπληκτικό: Πήραμε απόφαση αλλά δεν την δημοσιοποίησε ο γραμματέας παρότι του το είπαμε ορισμένοι από μας.
Το τι παιχνίδι μικροπολιτικής έπαιξε ο Στ. Παπαστεργίου είναι θέμα που ίσως θα πρέπει να απασχολήσει το όργανο. Έως ότου ασχοληθεί και δημοσιοποιηθεί η απόφαση, η ευθύνη βαρύνει συνολικά τη ΝΕ και δικαιωματικά δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να προβαίνουμε σε σχόλια και κρίσεις όπως έκανα εγώ και ιδού τι είπα:
Ένα πολιτικό όργανο που υποτίθεται ασχολήθηκε με το αντικείμενο, που έχει ως γραμματέα έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης, που έχει θητεύσει αντιδήμαρχος Βέροιας και τώρα είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, δεν έκανε τον κόπο να βγει και να πάρει σαφή θέση για το μέγα θέμα.
Ένα ακόμα δείγμα της πολιτικής ανεπάρκειας του οργάνου και σαφώς την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο γραμματέας Παπαστεργίου και ο υπεύθυνος του τμήματος αυτοδιοίκησης Φιλιππίδης.
Η αφωνία του οργάνου αυτού οδηγεί σε κόντρες τέτοιου τύπου, δίνεται η δυνατότητα στους βουλευτές να κάνουν κινήσεις ερήμην του κόμματος που υποτίθεται ότι εκφράζεται δια της ΝΕ και εν τέλει να δημιουργείται μπάχαλο”.

Αν ο Θ. Χατζίδης και όποιος άλλος της Ν.Ε θέλει να διαχωρίσει τη θέση του από τέτοιες πρακτικές καλώς να το κάνει διότι σε αντίθετη περίπτωση ταυτίζεται με αυτές τις πρακτικές. Και δικαίως τον τσουβαλιάζω.
Πέρασε ένα δίμηνο και είναι ίσως ο πρώτος που βγήκε δημόσια και έριξε ευθύνες στον Παπαστεργίου για τη στάση του στο θέμα αυτό. Άργησε αλλά είναι μια αρχή...
Τέλος, διατυπώνω ένα αφελές ερώτημα: Η λειτουργία της Ν.Ε ελέγχεται από κάποιο ανώτερο πολιτικό όργανο και αν ναι ποιο είναι αυτό. Ή μήπως κι αυτό είναι ανεπαρκές εκ προοιμίου; \Συνεχίζεται..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΧΑΤΖΙΔΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ?Ε,ΤΟΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ?ΤΟ ΞΕΜΑΝΤΡΩΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TAIMINΓΚ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.ΑΚΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε δημοσιευτεί άραγε η συγκεκριμμενη απόφαση προτου δυο μήνες, αναρωτιέμαι ποιες θα ήταν οι θέσεις των βουλευτών μας; Υπήρχε περίπτωση να ήταν διαφοροποιημενες; Και αν ήταν διαφορετικές ποια θα μπορούσε να είναι η αντανακλαστικη αντίδραση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ; Να τους εγκαλεσει; Να υπαναχωρισει; Ποιος είναι τελικά ο πολιτικός προισταμενος του νομού και ποιος ο καθοδήγητης; ΟΕΟ;

Ανώνυμος είπε...

Η λειτουργία του νομαρχιακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, καθώς και των άλλων πολιτικών κομμάτων στο νομό Ημαθίας (και όχι μόνο) και ιδιαίτερα τα, ένθεν κακείθεν, συντροφικά κατά τα άλλα "εσωτερικά μαχαιρώματα", ουδώλως ενδιαφέρουν την πλειονότητα των πολιτών. Και στα όργανα αυτά οι καλοπροαίρετοι -ορισμένοι χωρίς πιθανόν να το αντιλαμβάνονται και ορισμένοι για λόγους μιας επίπλαστης "πολιτικής επιβεβαίωσης και πολιτικής συμμετοχής"- γίνονται στη πράξη υπηρέτες, νομιμοποιητές και συνεχιστές του κομματικού συστήματος της χώρας μας, που, από την εποχή του Εμμανουήλ Ροΐδη, φαίνεται να παραμένει αναλλοίωτο.

Ανώνυμος είπε...

PESTA XANTZIDI GIATI AYTOI STIN N.E. ME TIS MALAKIES POU NOMIZOUN KANOUN YPHRETOUN TON LAO

Ανώνυμος είπε...

Χατζιδη σεβρακωσε τους ασχετους και τους βολεμενους.καθυστερησες λιγο αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.

Ανώνυμος είπε...

nai kala ΧΑΤΖΙΔΗΣ o megalos epanastatis toy ΔΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Xatzidi gera partous ta miala! Eisai leventis! Min masas

Ανώνυμος είπε...

επειδή ο καθυστερημένος είσαι εσύ κ.Μόχλα (δημοσιογραφικά εννοώ), να σε πληροφορήσω ότι πολύ πριν τον Χατζίδη, σε εκπομπή πάλι του ράδιο Αλεξάνδρεια (πριν από ένα μήνα) και σε ερώτηση του Καραλιόπουλου η συντρόφισσα Κουκουρίκου είπε ευθέως ποια ήταν η θέση της ΝΕ για τους 3 δήμους....αλλά από τον καναπέ δεν γίνεται δημοσιογραφία!!!

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

σαν καταδότες με κουκούλα μου μοιάζετε όλοι σας.
Εποχές Γερμανοκρατίας....
Άνθρωποι δίχως πρόσωπο....φοβισμένοι.... ή κάτι άλλο....

Ανώνυμος είπε...

ESY GIATI EPIMENEIS NA DIALEGESAI ME "KOYKOYLOFOROYS",TOSO DYSKOLO EINAI NA TOYS PROSPERASEIS;
EPITELOYS AYTH H EMONH SOY,
EINAI TOYLAXISTON YPOPTH.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ. Ο ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

τουλάχιστον δεν υπάρχει ιδιοτέλεια

Ανώνυμος είπε...

Η λουλα τι αποψη εχει?