Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Ο.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ

Οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν χτες με μικρή ομολογουμένως συμμετοχή των μελών του κόμματος συγκρινόμενη με αυτή της εκλογής του προέδρου της ΝΔ. Ολοκληρώθηκαν εν μέσω έντασης και ορισμένες φορές εν μέσω διαπληκτισμών μεταξύ των υποστηρικτών των δυο υποψήφιων προέδρων. Μάθαμε ότι το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Βέροια είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα και σημειώθηκαν εντάσεις δείγμα του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ στην Ημαθία.
Η νίκη του Σάββα Ακριτίδη είναι οριακή αλλά δεν παύει να είναι νίκη και μάλιστα για τους γνώστες των εσωκομματικών της ΝΔ στο νομό είναι μια μεγάλη..
..νίκη δεδομένου ότι είχε ως αντίπαλο όλον τον μηχανισμό του βουλευτή της ΝΔ και τομέαρχη έργων Μιχ. Χαλκίδη που ως γνωστόν υποστήριζε τον κ. Μιχαλιά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποστήριξης που είχε ο άγνωστος κ. Μιχαλιάς, άγνωστος σε όλη την Ημαθία, είναι η οργάνωση του δήμου Πλατέος. Ουδείς εκ των 123 μελών που πήγαν να ψηφίσουν γνώριζαν τον υποψήφιο κ. Μιχαλιά αλλά αυτός έλαβε το συντριπτικό αριθμό των 93 ψηφοδελτίων!! Μάλιστα, όπως δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ, σημαίνον στέλεχος της ΝΔ στο Πλατύ “δεν τον ξέρω τον Μιχαλιά” δείχνει του λόγου το αληθές. Ότι η κατεύθυνση, η γραμμή του Μ. Χαλκίδη σε συνεργασία με τους τοπικούς κομματικούς και άλλους παράγοντες επέβαλαν την γραμμή για ψήφο στον κ Μιχαλιά αλλά η ήττα του, έστω και οριακή, είναι πλέον γεγονός.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων στην οργάνωση του Πλατέος σημειώθηκαν διάφορες αντιδράσεις από σημαίνοντα στελέχη του κόμματος για την στάση του δημάρχου Πλατέος Φ. Δημητριάδη στην εν λόγω διαδικασία. Μια στάση που, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, τους οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XE XE XE XE XE !