Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ στις 8 το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και όπως είναι λογικά αναμενόμενο θα τεθεί το θέμα της απομάκρυνσης του Σάκη Κούγκα από τη θέση του αντιδημάρχου και η τοποθέτηση νέου αντιδημάρχου στην θέση αυτή. Το θέμα...
...αναμένεται να τεθεί από την διοίκηση δια του δημάρχου αφού πρώτα θα ανακοινωθεί η απόφαση της πλειοψηφίας στο σώμα από τον πρόεδρο του συμβουλίου Σάκη Μουστάκα.
Επίσης, αναμένεται να σχολιάσουν την απομάκρυνση οι επικεφαλείς των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Γκαβαρδίνας και Παράσχος καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας. Ενδιαφέρον θα έχει η χωροταξική διευθέτηση του σώματος δεδομένου ότι η απομάκρυνση του Σ. Κούγκα από την παράταξη της πλειοψηφίας προϋποθέτει και αντίστοιχη μετακίνησή του στα έδρανα της μειοψηφίας.
Ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη την τοποθέτηση ενός συμβούλου στην θέση του αντιδημάρχου και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νέος αντιδήμαρχος θα είναι ο κ. Παναγιώτης Μεσσαλάς, που είναι πρόεδρος του ΠΠΚΑ με ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία στο πόστο αυτό.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη,αντε και σ ανωτερα

loulas είπε...

ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία ζήτω η νέα Αντιδημαρχεία ζήτω η νέα μισθοδοσία, νέε και νέα εντάξου στην ΟΝΝΕΔ μπορείς να γίνεις δημοτικός εισπράκτορας και Αντιδήμαρχος στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ στ’αρματα στ’αρματα εμπρός στον αγώνα ,

Ανώνυμος είπε...

oxi kai tosh pikroxolia re paidia.oso ki an tsoyzei h anelixi tvn antipalvn mas

Ανώνυμος είπε...

afou se halaei... ti ton anaveis?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσσαλας για Δημαρχος, ατομο που ξερει να ομιλει και ειναι και αγαπητος στο κοινο!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάς καλά ανθρωπέ μου?Δές ένα γιατρό !