Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΩΡΑ...

Δημοσίευμα του φιλοναζιστικού ΣΤΟΧΟΥ (22/5/2014) με τίτλο «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ» αποτυπώνει τη διάθεση παραδοχής και στήριξης της δολοφονικής συμμορίας από το ένστολο δυναμικό των...
Ενόπλων Δυνάμεων, που τείνει να λάβει τα χαρακτηριστικά ρεύματος μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των δύο στρατηγών της Χ.Α. Ε.Συναδινού και Γ.Επιτήδειου. Μάλιστα, η φυλλάδα εκτιμά ότι το ευρωψηφοδέλτιο των φασιστών θα ενισχυθεί πολύ από την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία «ενός τεράστιου αριθμού ψηφοφόρων» που δεν συμμετείχαν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μπορεί βεβαίως κανείς να αξιολογήσει το κείμενο ως ένεση ηθικού εν όψει εκλογών.
Το ζήτημα όμως είναι ότι τα ποσοστά διείσδυσης των Ναζί στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απογειωθεί. Αυτό αποδεικνύει η εμπειρία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αλλά και η γνώση ικανότατων στρατιωτικών αναλυτών που εκφράζουν την ανησυχία τους. Γνωρίζοντας ασυλία για χρόνια, δρώντας στο στρατιωτικό προνομιακό πεδίο που κυριαρχεί ο εθνικισμός-ρατσισμός-μιλιταρισμός-σεξισμός. Εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τις συνέπειες των Μνημονίων στους ένστολους που τσάκισαν μισθούς και συντάξεις. Δρώντας ως συγκοινωνούν δοχείο με την ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά που άσκησε πολιτική με την ναζιστική ατζέντα και τους χρησιμοποίησε εναντίον των μεταναστών και των κοινωνικών κινημάτων. Ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σχεδίασε και εφάρμοσε την ενσωμάτωση τους στο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ως τμήμα των επαγγελματικών-εφεδρικών/κρατικών και ιδιωτικών μηχανισμών που καλούνται να υποστηρίξουν τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας κατά του εσωτερικού εχθρού, αγωνιζόμενου κόσμου της εργασίας.
Και όταν η κυβέρνηση τα έκανε πράξη όλα αυτά επιχείρησε να κλείσει τους ΝΑΖΙ στη φυλακή για να επαναφέρει τους «αποπροσανατολισμένους» γαλάζιους ψηφοφόρους στο μαντρί της ΝΔ. Με πρωταγωνιστή της επιχείρησης τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Μπαλτάκο.
Παράλληλα, προσπάθησε να εξαγοράσει τους ένστολους με τα άθλια 500άρικα.
Αυτός ήταν ο σχεδιασμός του ΔΙΚΤΥΟΥ 21 και των τρομερών πολιτικών εγκεφάλων που το καθοδηγούν και κατευθύνουν τον Α.Σαμαρά.
Τι έκαναν τελικά; Απογείωσαν τη ναζιστική συμμορία. Ουσιαστικά αρνήθηκαν το βοήθημα σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, τους 35άρηδες-40άρηδες υπαξιωματικούς-αξιωματικούς με τις τεράστιες ατομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και το έδωσαν στους ΕΠ.ΟΠ.!
Η οργή και η αγανάκτηση των στρατιωτικών χτύπησε κόκκινο και τώρα τρέχουν να ψηφίσουν Χ.Α. και Καμμένο.
Έμπειρος στρατιωτικός αναλυτής, ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και εξίσου προβληματισμένος από τα σχέδια Μπαλτάκου για «μια καλή Χρυσή Αυγή» της επόμενης μέρας, μας αποκαλύπτει ότι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η επιρροή της Χ.Α. σκαρφαλώνει σε πολύ σοβαρά ποσοστά στον Στρατό Ξηράς (και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το τι συμβαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις), ενώ σημαντική αλλά σαφώς μικρότερη καταγράφεται η φασιστική επιρροή σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία. Δεν αφορά μόνο το χαμηλόβαθμο προσωπικό, αλλά σε διαφορετικά ποσοστά, αγκαλιάζει όλες τις βαθμίδες.
Πολύ σοβαρή όμως είναι η διείσδυση των ΝΑΖΙ και στις παραγωγικές σχολές, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στις σχολές υπαξιωματικών. Τουλάχιστον το 20% όσων φοιτούν σε αυτές δηλώνουν οπαδοί των φασιστών και είναι δέσμιοι αντιλήψεων συνομωσίας, δηλώνουν «εχθροί της Νέας Τάξης που θέλει το κακό της Ελλάδας», θεωρούν ότι «πίσω απ΄όλα τα δεινά βρίσκονται οι Εβραίοι που σχεδιάζουν τον αφανισμό των Ελλήνων». Επίσης, άλλο ένα 20% των υποψήφιων στελεχών βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές τις απόψεις.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αναφερόμαστε στα πιστεύω των αυριανών ενστόλων και Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πιστεύει επομένως κανείς ότι δεν χρειάζεται κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό; Που να υπερασπίσει τα δικαιώματα των Φαντάρων-Πολιτών με Στολή και να βάλει φραγμό στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς;
Συνάδελφοι, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας. Είναι πάλη ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό. Ενάντια στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική, τον ακραίο κρατικό αυταρχισμό, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσίας και τους βάρβαρους πολέμους ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Πρέπει τώρα, όλοι οι συναγωνιστές, ανεξάρτητα την πολιτική και κοινωνική τους αφετηρία, να συνενωθούν σε ένα μεγάλο, μαχητικό και αποφασιστικό μέτωπο Κατά του Φασισμού και Μέσα στον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: