Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

1o ΚΚΕ στην Ουγγαρία στις Ευρωεκλογές / Ανακοίνωση

Ανακοίνωση της λέσχης των φίλων και οπαδών του ΚΚΕ Ουγγαρίας

Η λέσχη των φίλων και οπαδών Ουγγαρίας ανακοινώνει ότι το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014 ήρθε πρώτο κόμμα με ποσοστό 64,85%.Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πρωτοφανή νίκη των Ελλήνων εργαζομένων στην Ουγγαρία.

Αποτελεί ένα φόρο τιμής στους προγόνους μας. Αποτελεί μια απάντηση για εκείνους που προσπαθούν να μας πείσουν πως τίποτα δεν γίνεται, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει για την ανατροπή του...
σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Αποτελεί μια απάντηση στο φασιστικό ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που στους Έλληνες της Ουγγαρίας πήρε το ποσοστό του 3,6%.Για μάς ακόμα και αυτό το ποσοστό μας κάνει να ανησυχούμε. Η νίκη αυτή ανήκει πρώτα από όλα στο κόμμα της εργατικής τάξης, το τιμημένο ΚΚΕ. Και του χτες αλλά και του σήμερα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπατριώτες εργαζόμενους που έδωσαν αυτή την νίκη στο κόμμα μας. Τους φιλους και συντρόφους που πάλεψαν έτρεξαν μαζί μας στην συλλογική αυτή προσπάθεια. Τα στελέχη του ΚΚΕ που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή μας τον μικρό αγώνα. 
Θεωρούμε αυτό το αποτέλεσμα σαν μια μικρή παρακαταθήκη για τους αγώνες του αύριο. Για την απόκρουση της βαρβαρότητας εναντίον των εργαζομένων σήμερα για τον σοσιαλισμό αύριο.


ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: