Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Νέα προσαγωγή συντρόφου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ...αφισοκόλληση!!!

Η Αστυνομία της άθλιας κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο την αντικαπιταλιστική αριστερά! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι άνδρες της Ασφάλειας σήμερα Τετάρτη το απόγευμα προσήγαγαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ανάμεσα τους και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική κίνηση «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» Γιάννη Μήτζια, που τοποθετούσαν αφίσες κοντά στο εκλογικό περίπτερο της κίνησης στη Χαριλάου, την ώρα μάλιστα που πραγματοποιούνταν εκεί εξόρμηση της δημοτικής κίνησης μαζί με την περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στην...
Κεντρική Μακεδονία – αντικαπιταλιστική αριστερά». Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αφέθηκαν τελικά ελεύθερα αφού συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου. Η ενέργεια της Ασφάλειας έγινε μία μόλις μέρα μετά τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου με την «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» Γιάννη Κούτρα για απείθεια και εξύβριση επειδή υπερασπίστηκε μετανάστες επαίτες.


Αν τα επιτελεία της κυβέρνησης των Μπαλτάκων νομίζουν ότι παρεμποδίζοντας την πολιτική δράση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς θα καταφέρουν να εμποδίσουν το μαύρισμα των τροϊκανών και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι βαθιά γελασμένοι. Ο αυταρχισμός και ο ρατσισμός δεν θα περάσουν! Η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή», η περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – αντικαπιταλιστική αριστερά» και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα υποταχθούν στο δόγμα "νόμος και τάξη" του Δένδια. Αντίθετα, μέρα με τη μέρα οι εργαζόμενοι και η νεολαία πείθονται για το αναγκαίο σήμερα μεταβατικό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα. Η κατάργηση των Μνημονίων, η διαγραφή του χρέους, η κρατικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, η έξοδος από την ευρωζώνη και την ΕΕ, η απαγόρευση των απολύσεων, η σύγκρουση με το ρατσισμό και το φασισμό και την πολιτική αύξησης της αστυνόμευσης στο όνομα της ασφάλειας θα επιβληθούν με τη δύναμη του κινήματος θέλουν-δε θέλουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Στις 18 και στις 25 Μάη δυναμώνουμε την αντικαπιταλιστική αριστερά για να ανοίξουμε το δρόμο σ’ αυτήν την προοπτική όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ψωμί-παιδεία-ελευθερία, ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: