Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Παγίδες για τους πεζούς στο έργο της ανάπλασης


Τι κι αν άρχισαν να μπαίνουν δεντράκια, τι κι αν τοποθετούνται τα φωτιστικά. Το έργο της ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα. Να δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων.

Τα πεζοδρόμια που αναπλάθονται χάσκουν ανοιχτά και αποτελούν πηγή κινδύνων για ανύπτοτους διαβάτες. Πρέπει να έχουν όλοι τους τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μην υποστούν κάποιο τραυματισμό από πτώση αφού τα ανοιχτά φρεάτια είναι δεκάδες καθώς και οι...
 βάσεις (αναμονές) των φωτιστικών στηλών στέκουν χωρίς καμιά σήμανση.

Χωρίς σήμανση
Προφανώς την κύρια ευθύνη φέρει ο εργολάβος του έργου. Ευθύνες όμως φέρουν τόσο η επιβλέπουσα αρχή που είναι η Αντιπεριφέρεια όσο και ο Δήμος Αλεξάνδρειας που είναι ο οφελούμενος του έργου.
Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος θα πρέπει επιτέλους να τραβήξει το αυτί των εργολάβων που υλοποιούν το έργο αυτό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ και αν χρειαστεί να φρενάρει την εξέλιξή του προσφεύγοντας στα αρμόδια όργανα. Δεν μπορεί να επιτρέπεται η συνέχιση του έργου αυτού με τόσες ελλείψεις και τόσες πλημέλλειες που αναγνωρίζονται δημόσια αλλά επί της ουσίας δεν παρατηρείται καμιά διόρθωση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλη η πόλη είναι μια παγίδα δυστυχώς. Και όλα αυτά με την ανέχεια της δημοτικής αρχής που δεν υπάρχει πουθενά. Εάν, λέω ΕΑΝ γίνει κανένα κακό και χτυπήσει κάποιο παιδάκι, ΘΑ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? Θα φταίει άραγε? Στην τελική εάν το πάθει κανένα παιδί απο τους δημαρχέους θα τρέξουν? Θα τρέξουν και θα τιμωρήσουν σίγουρα. Οπότε ας τρέξουμε και εμείς για τα παιδιά μας. Εμείς που δεν έχουμε καρέκλες στον δήμο.
Είσαι ο πιο ανύπαρκτος δήμαρχος δημητριάδη. Χειρότερος απο εσένα δεν πέρασε. Δέν ξέρω εάν υπήρχε χειρότερος σου επί χούντας. Δεν είχα γεννηθεί τότε.
Διότι σε κόβω μια χαρά για χούντα.
Διέλυσες την ΑΛεξάνδρεια δήμαρχε .
Την έκανες χωριουδάκι. Συγχαρητήρια ρε δήμαρχε. Αλλά τα συγχαρητήρια μου θα τα καταλάβεις στις επόμενες εκλογές. Σαν το θασόκ θα είσαι στα ποσοστά.
Απλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!