Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ηράκλειο: Αντίδραση εμπόρων για τη Χρυσή Αυγή στη λαϊκή αγορά

Την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Μοιρών προκάλεσε η παρουσία κλιμακίου μελών της Χρυσής Αυγής στη μεγάλη λαϊκή που γίνεται κάθε Σάββατο στν περιοχή. Καλεί μάλιστα τους εμπόρους να μην πέσουν στην παγίδα τους σημειώνοντας ότι...
«εχθρός των μικροεμπόρων δεν είναι οι αλλοδαποί συνάδελφοί μας που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τόπο μας, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».
Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου καταγγέλλει «τον περιφερόμενο θίασο των γνωστών τραμπούκων - φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής που έκαναν την εμφάνισή τους στη λαϊκή των Μοιρών και καλεί το λαό της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση έτσι ώστε να απομονωθούν».
Συνεχίζοντας τονίζει: «Η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση ναζιστική, έχει για ιδεολογία της τον εθνικοσοσιαλισμό που εξέφραζε τον γερμανικό εθνικισμό .Επανειλημμένα έχει εκφράσει το θαυμασμό της για τον Χίτλερ, τα έργα και τις ημέρες των Ναζί.
Δεν είναι λίγες φορές που μέσα από τα ντοκουμέντα της και στη Βουλή υπερασπίζεται εκείνους τους οποίους υποτίθεται ότι αντιπαλεύει. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις επιπλέον φοροαπαλλαγές που ζητάει για τους εφοπλιστές».
Τέλος καλεί τον κόσμο να μην «παραπλανηθεί από τις δημαγωγικές κορόνες, τους λαϊκισμούς, τα κηρύγματα ρατσιστικού μίσους και φυλετικών διαχωρισμών της Χρυσής Αυγής».
 
ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: