Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Φασίστας στη λαϊκή Εξαρχείων; όχι ευχαριστούμε !!!

Αν και γκρίνιαζα είναι η αλήθεια, γιατί το κάλεσμα για παρέμβαση στη πλατεία Εξαρχείων είχε αργήσει χαρακτηριστικά, τελικά μαζευτήκαμε και πήγαμε. Κόσμος από διάφορους πολιτικούς χώρους, κάτοικοι Εξαρχείων όλοι. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετικά καλή και όλοι έλεγαν ότι στη Μανωλάδα οι φράουλες είναι των μαφιόζων.

Από όσο μπόρεσα να δω δεν...
έπαιρνε κόσμος φράουλες. Να σημειώσω ότι από το πρωί, οι πάγκοι που πουλούσαν φράουλες είχαν αλλάξει 1-2 φορές όνομα. Στη 1 η ώρα το μεσημέρι φαίνεται ότι κάποιοι ξεψάρωσαν και είχαν βάλει ταμπελίτσα φόρα παρτίδα "φράουλες Μανωλάδας". Όταν ο κόσμος της παρέμβασης έφτασε στο πρώτο πάγκο με φράουλες Μανωλάδας αφήσαμε κάποια αυτοκόλλητα και δώσαμε κείμενα σε περαστικούς.
Ο σχετικά "σφίχτης" τύπος με το ψιλοξυρισμένο μαλλάκι τσαμπουκαλεύτηκε προσπαθώντας να ανοίξει συζήτηση.

 Είπε φωναχτά πως “καλά έκαναν και τους πυροβόλησαν γιατί πήγαν 40 σε 3″. Αμέσως άρχισαν να κράζουν οι πάντες, από το κόσμο της παρέμβασης μέχρι κυρίες που περνούσαν με τα καρότσια και άκουσαν τι έγινε και άρχισαν και αυτές να διαμαρτύρονται. Αφού το ζώον είχε φάει ήδη τις πρώτες φράουλες στη μάπα, φαίνεται ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα “μεγάλα μέσα”:
”Φύγετε ρε από εδώ εγώ είμαι Χρυσή Αυγή…”
“Τι είπες ρε ότι είσαι…;”
“Χρυσή Αυγή είμαι ρε και φύγετε από εδώ,…καλά τους κάνανε και τους πυροβόλησαν…”
Δεν πέρασαν ούτε 5 δευτερόλεπτα και ο ναζί έμπορας έφαγε καπέλο ΟΛΟ το πάγκο με καμιά 20ρια κιλά φράουλες σε κεσεδάκια. Αφού είδε ότι αυτές οι μαλακίες στα Εξάρχεια δεν περνάνε και αφού όλοι ήταν εκτός εαυτού, κυνηγήθηκε και κρύφτηκε σε παρακείμενη έξοδο υπόγειου γκαράζ σαν καλό σκουλήκι που είναι.

Προφανώς πίστευε ότι θα ψαρώναμε αλλά αντί για αυτό,πήρε το πρώτο του μάθημα κοινωνικής ιστορίας. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τον πρόεδρο -από ότι κατάλαβα- της λαϊκής να ρωτάει το κόσμο τι είπε το σκουλήκι και έγινε χαμός. Του κάναμε καταγγελία και πλέον ξέρει.

Επίσης κάναμε ξεκάθαρο ότι πλέον ο ναζί έμπορας είναι ανεπιθύμητος στη περιοχή.
Ακολούθησε η συνέχεια της παρέμβασης όπου ακόμα ένας τόλμησε να πει ότι “καλά έκαναν και πυροβόλησαν”. Έφαγε τις πατάτες τα κρεμμύδια και τα ραπανάκια που του ακολουθούσαν μαζί με μερικές ροχάλες και αποχώρησε υπό τους ήχους του “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
 
υ.γ. μαλάκα πουθενά γαμώ τη χρυσή αυγή σου , βάλε και σαντιγύ πάνω σου μαλάκα, να σε φάει ο Μιχαλολιάκος για επιδόρπιο

risinggalaxy.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: