Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Απουσίες με νόημα (;) και στο βάθος ο Γκυρίνης

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας παρατηρήσαμε τα εξής ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζουν τον κόπο να αναφερθούν.
Κατ΄ αρχάς απουσίαζε ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης εξ αιτίας του γεγονότος ότι ήταν προσκεκλημένος στα...
 εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου στη Βέροια που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης. Η απουσία του δημάρχου ήταν αισθητή όπως αισθητή ήταν και η αναπλήρωσή του από τον Σάκη Κούγκα, αντιδήμαρχο.

 
Μπ. Γκιόνογλου
Απουσίαζε επίσης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ο Μπάμπης Γκιόνογλου. Ο τέως δήμαρχος εμφανώς φθαρμένος από την εμπλοκή του στο υπό εξέλιξη έργο της ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια έχει καταστεί ευάλλωτος και η απουσία του πέρασε απαρατήρητη για να μην πω ότι διευκόλυνε κάπως τα πράγματα για τους συναδέλφους  του.

Απουσίαζε επίσης ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ο Κώστας Ναλμπάντης. Ο
Κ. Ναλμπάντης
κ. Ναλμπάντης θα αντικαθιστούσε όπως προβλέπεται τον απουσιάζοντα αρχηγό του αλλά αυτό δεν έγινε διότι για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση δήλωσε "απών". Έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει το ρόλο του ηγέτη στα έδρανα ο Κ. Ναλμπάντης και ως εκπρόσωπος της παράταξης λειτούργησε ο Ν. Ανεσίδης.


Γ. Απατσίδης
Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες και τοποθετήθηκαν ως εκ του θεσμικού τους ρόλου τόσο ο Γ. Απατσίδης που εδώ και αρκετό καιρό επιχειρεί να χαράξει τον δικό του αυτόνομο δρόμο έχοντας το βλέμμα του στις δημοτικές εκλογές του 2014 όσο και άλλοι σύμβουλοι της μειοψηφίας.

Παρών για δεύτερη φορά ήταν και ένας άλλος συμπολίτης που ναι μεν δεν είναι σύμβουλος αλλά πολύ πιθανόν να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γκυρίνη που παρακολούθησε την διαδικασία από τα "ορεινά" της αίθουσας και ήταν μαζί με τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Η προηγούμενη φορά που ο Π. Γκυρίνης ήταν στην αίθουσα ήταν
Παν. Γκυρίνης
όταν το συμβούλιο συζήτησε για τις ζημιές που υπέστησαν οι συμπολίτες μας στην πλημμύρα της 25ης Φεβρουαρίου. Και τότε ο κ. Γκυρίνης είδε την συνεδρίαση και έβγαλε τα συμπεράσματά του.


Σημαίνουν άραγε τίποτα όλα τα παραπάνω; Θα δούμε.
Σε επόμενο δημοσίευμα που θα αναρτήσω αύριο θα επιχειρήσω να αξιολογήσω τη δυναμική ενός εκάστου εκ των εν δυνάμει ενδιαφερομένων για το δημαρχιακό θώκο της Αλεξάνδρειας και θα δείτε με ποιον τρόπο συνδέονται όλα τα προηγούμενα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσ....... Ο δήμαρχος έχει ύπνο βαθύ και γλυκό! Ονειρεύεται ότι ξεκουράζεται κάτω απο τους ακακίες που έβαλαν οι εργολάβοι του. Σιωπή μην τον ξυπνήσουμε. Ακόμα 2 χρονάκια περίπου ύπνου έχει. Αμαρτία είναι να τον ξυπνήσουμε.