Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΝΑΟΥΣΑ- Εκδήλωση για τις Σκουριές από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία την Κυριακή

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ώρα 11 το πρωί, στο "Κιόσκι" Νάουσας,η "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία" πραγματοποιεί εκδήλωση με το "Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής"για την...
εξόρυξη χρυσού.
Εκεί συμπυκνώνεται ο πανελλαδικός αγώνας για το τι Ελλάδα θα έχουμε από εδώ και πέρα.Θα είναι του ξεπουλήματος στα μονοπώλια, της οικολογικής καταστροφής, της εργατικής σκλαβιάς, της πολιτικής αλλοτρίωσης και κρατικής τρομοκρατίας ή της αειφόρου ανάπτυξης, της δημοκρατικής διακυβέρνησης, των ελεύθερων πολιτών και ευτυχισμένων ανθρώπων?

Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής, μετά από αυτόν της Κερατέας, είναι όλων μας. Γι'αυτό έχουν ρίξει όλοι την βαρύτητα τους το κεφάλαιο, η μνημονιακή κυβέρνηση, η κρατική καταστολή και τα γκεμπελίστικα ΜΜΕ. Η παρουσία μας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη. Για να μάθουμε τι συμβαίνει εκεί που μικρά παιδιά και γιαγιάδες παλεύουν για τον τόπο τους, τι θα συμβεί εδώ και παντού στην Ελλάδα. Είναι, ταυτόχρονα, πράξη αλληλεγγύης πρός αυτούς αλλά και υπόσχεση αγώνα ενάντια σε όσα δεινά ετοιμάζουν για το λαό και τους εργαζόμενους της Ελλάδας.

Όλοι και όλες στην εκδήλωση, για να σώσουμε τη γη μας,για να ζήσουμε ελεύθεροι, διαφεντεύοντας το χώμα και τις σχέσεις μας!

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ναουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: