Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Γελοίος ο Κασιδιάρης, προπαγάνδα Βενιζέλου

Για σεξιστική επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και προσπάθεια να μετατραπεί η κατάθεση Βενιζέλου στην Προανακριτική σε show κάνουν λόγο δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη επίσης της Επιτροπής

Οι Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής μιλούν για άθλια επιχείρηση ταύτισης της Ζωής...
Κωνσταντόπουλου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και καταγγέλλουν τόσο τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη όσο και άλλους βουλευτές της κυβέρνησης.

Σε γραπτή δήλωση τους, οι δυο βουλευτές- μέλη της Προανακριτικής κάνουν λόγο για στημένη φασιστική γελοία παράσταση του κ. Κασιδιάρη, αλλά και για εφαρμογή ενός σχεδίου πρόκλησης τεχνητής πολιτικής έντασης, μιας οργανωμένης προβοκάτσιας από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη «κατανόηση», ανοχή και συνεργασία- όπως λένε- του προέδρου της Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκη.

«Ο στόχος ήταν να μετατραπεί η διαδικασία σε επικοινωνιακό "show", ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου- Διώτης- Βενιζέλος- Παπανδρέου). Την σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο. Ο καθείς, ας βγάλει τα συμπεράσματά του» υπογραμμίζουν οι δύο βουλευτές.
«Εμείς, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα επιμείνουμε, έστω και υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες, να δίνουμε τη μάχη, ώστε το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ να αποκαλυφθεί πλήρως και ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια» προσθέτουν.

ΔΗΜΑΡ: Ευτελίζουν τους θεσμούς

«Οι εικόνες στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής προκαλούν θλίψη, ευτελίζουν τους θεσμούς και απαξιώνουν την πολιτική», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια, προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτή κατάσταση».

Η ΔΗΜΑΡ, σημειώνει ότι «τα μέλη της Επιτροπής οφείλουν να εργαστούν για την ουσιαστική και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης Λαγκάρντ και τη διακρίβωση της αλήθειας και όχι να καταλήγουν σε μια στείρα αντιπαράθεση» και τονίζει την ανάγκη «να ενεργοποιηθούν όλες εκείνες οι διατάξεις των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για την αντιμετώπιση της φασιστικής συμπεριφοράς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».
Η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός πρέπει να αμυνθούν απέναντι σε κάθε μορφή φασιστικής παρεκτροπής, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

NewsIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: