Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Συνεδρίαση - απολογισμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου


ρεπορταζ
Νίκος Σαλτουρίδης

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι 5 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας
με θέματα:1) Απολογισμός διαχείρισης Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου για το χρονικό διάστημα από 21-11-2012 έως και 31-03-2013.
2) Προγραμματισμός δράσεων για την...


ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Παρόν στην αρχή της συνεδρίασης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων, ο οποίος ενημέρωσε την επιτροπή για την δράση αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε στο Ingelheim της Γερμανίας (περιοχή Φρανκφούρτης), με πρωτοβουλία της κας. Βασιλείας Στανζιόλα που ζει και εργάζεται σε σχολείο της περιοχής, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας στην Ελλάδα που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Όπως είναι γνωστό από προηγούμενη ανάρτησή μας, στα πλαίσια αυτής της δράσης, έφτασε στον Σύλλογο Αιμοδοσίας ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ’’ Τρικάλων Ημαθίας επιστολή, με την οποία ερωτήθηκε ο Σύλλογος εάν μπορεί να διαχειριστεί τα προϊόντα που θα αποσταλούν από τη Γερμανία. Φυσικά η απάντηση του Συλλόγου στην τόσο τιμητική αυτή πρόταση ήταν θετική και έτσι σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο Σύλλογός μας ανέλαβε να διεκπεραιώσει την πολύ ενδιαφέρουσα και συγκινητική αυτή αποστολή.

Αξίζει να πούμε ότι συμπαραστάτες της όλης προσπάθειας είναι ο Δήμος Ingelheim και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.Νεώτερα από το Ingelheim θα έχουμε σε λίγες μέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: