Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

NAOYΣΑ- Ανεπιθύμητοι οι Γερμανοί στην πόλη- Οι εχθροί είναι εντός της χώρας

Οι κύριοι αυτοί συνδράμουν, εκτελώντας ρόλο πλασιέ, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα αντεργατικά σχέδια που οργανώνονται αυτή τη στιγμή μέσα στην Ελλάδα. Είναι ανεπιθύμητοι!
Όμως δεν πρέπει να διαφεύγει από τους εργαζόμενους στο Δήμο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα η μεγάλη αλήθεια που πολλές φορές είναι καλά κρυμμένη... από τον κουρνιαχτό των τσολιάδων της δήθεν εθνικής ανεξαρτησίας, από τα κύμβαλα που αλαλλάζουν ότι οι ξένοι μας κάνουν κουμάντο:
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, είναι ελληνικής καταγωγής και ενεργεί με εργαλείο τις κυβερνητικές αποφάσεις και επιλογές. Είναι η ντόπια πλουτοκρατία οι βιομήχανοι, οι εργολάβοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες αυτοί που όλως τυχαίως διαφεύγουν από το στόχαστρο των συμβιβασμένων συνδικάτων, από την μήνιν των δημοσιολόγων και των αναλυτών. Αυτοί πρώτα και κύρια πρέπει να ηττηθούν. Αυτούς έρχονται να στηρίξουν οι ξένοι για να επωφεληθούν και αυτοί όσο γίνεται περισσότερο.
Δεν θα αφήσουμε να κουκουλωθεί η αλήθεια!
Χρειάζεται πόλεμος ενάντια στην εγχώρια ολιγαρχία. Πόλεμος και ενάντια στη συμμαχία της με τους ξένους κεφαλαιοκράτες της ΕΕ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: