Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας : Καταγγελία για τη δράση των νεοναζί-εγκληματιών στο Αίγιο

Την Παρασκευή 28/12 στη Πόλη του Αιγίου, μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού και ξυλοκόπησε νεαρούς και ανήλικους αντιφασίστες μετά από διαπληκτισμό που είχαν. Στη συνέχεια δεκάδες αντιφασίστες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης με σκοπό την διαμαρτυρία για το περιστατικό. Μόλις οι...
αντιφασίστες πλησίασαν στο χώρο που στεγάζονται τα γραφεία, ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα 10 περίπου νεοναζί, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ασπίδες και ρόπαλα και οι οποίοι επιτέθηκαν ακαριαία με καταιγισμό πετρών στους αντιφασίστες, οι οποίοι ήταν άοπλοι και ουδέποτε επιτέθηκαν στα γραφεία.

Οι τραμπούκοι προκάλεσαν ζημιές στη γύρω περιοχή. Η αστυνομία δεν έκανε καμία κίνηση κατά των τραμπούκων Χρυσαυγιτών και του οπλοστασίου που διαθέτουν μέσα στο κέντρο της Πόλης, αντιθέτως προχώρησε στις συλλήψεις αντιφασιστών, μεταξύ άλλων και ανηλίκων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την εγκληματική δράση της ακροδεξιάς οργάνωσης και τις "στημένες" προβοκατόρικες επιθέσεις σε αντιφασίστες με την ανοχή της αστυνομίας. Να σταματήσει εδώ και τώρα η εγκληματική τους δράση και να κλείσουν τα γραφεία - γιάφκες.

Είναι φανερό πως οι στημένες αυτές "παραστάσεις" με την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης, που σπέρνουν την παραπληροφόρηση διακινώντας μόνο τα λεγόμενα των Νεοναζί, είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο, καθώς δεν έχουν καμία πρόσβαση στην νεολαία και την τοπική κοινωνία και στηρίζονται αποκλειστικά από ένα μάτσο "απομεινάρια" υποστηρικτές της Χούντας.

Οι άνανδρες επιθέσεις τους ενάντια στο κίνημα και τους αγωνιστές δεν θα περάσουν, θα φύγουν και αυτοί όπως ήρθαν, μαζί με τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις που τους υποθάλπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: